Koivukylpy, 2 x 10 g, 20 g

Koivukylpy, 2 x 10 g, 20 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava maakunta vegaaninen
Kotimainen koivukylpy virkistää ja vahvistaa!

Yksityiskohdat

"Koivukylpy tekee eetvarttia ja saa mielen tyrskyt tyyntymään.

Helsinki Wildfoodsin käsityönä valmistama, suomalainen koivukylpy laulaa yöttömistä kesäöistä, puhtaudesta ja kotimaisuudesta. Sen raikas ja vehreä tuoksu kutsuu levähtämään suomalaisten kansanperinteiden tyyssijaan – saunaan.

Kuten tiedämme: sauna on monille suomalaisille pyhä paikka, jossa kylvetään, puhdistaudutaan, löylytellään, lämmitellään ja ennen kaikkea rentoudutaan.

Koivunoksista sidotulla vastalla vastominen saunan lempeässä lämmössä onkin yksi kaikkein perinteikkäimmistä kauneus- ja hemmottelurituaaleistamme. Ei olekaan ihme, että saunomiseen liittyy kahmalokaupalla monenlaisia uskomuksia ja mystiikkaa - aina kiukaan hengestä pahojen henkien karkottamiseen saakka.

Kotimainen koivukylpy puhdistaa ja uudistaa kehoa, rauhoittaa väsyneitä jalkoja ja käsiä sekä pehmentää lempeästi ihoa. Hyvää tekevät vaikutukset tunnet taatusti kylvyssä käytyäsi!

Koivukylpyaineksen käyttöohje:
Laita yrttipussi kuumaan veteen ja anna liota n. 15 min. Tee itsellesi sopivanlämpöinen kylpy- tai pesuvesi. Haudo yrttikylvyssä jalkojasi tai käsiäsi 10–15 minuuttia tai ota pidempi kokovartalokylpy. Yrttikylpy sopii erinomaisesti saunan yhteydessä käytettäväksi. Voit myös levittää pesusienellä hautuneen yrttikylvyn ihollesi ennen saunaa. Saunomisen jälkeen riittää ihon huuhtelu pelkällä vedellä, saippuaa et yrttikylvyn kanssa tarvitse. Voit käyttää samaa pussia 2–3 krt. Purista pussista ylimääräinen vesi pois ja kuivata täysin kuivaksi vaikkapa saunan jälkilämmössä."

Lisätiedot

  • EAN: 6430060710368
  • Ainesosat: Ainesosat: koivunlehti.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Kylpyaineet
  • Ominaisuudet: biohajoava, maakunta, vegaaninen