Kissankynsi (Cat´s Claw) 1000 mg

30 kpl
Kissankynsi (Cat´s Claw) 1000 mg
30 kpl
22,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Cat´s Claw eli kissankysi saa vastustuskykysi kukoistamaan ja tekee hyvää myös nivelille!

Yksityiskohdat

Kissankynsi (Cat´s Claw) eli Uncaria tomentosa on vastustuskykyä buustava yrtti, jonka on tutkittu tekevän hyvää myös nivelten terveydelle.

Kissankynsi (Cat´s Claw, Uncaria tomentosa) kasvaa viiniköynnösmäisesti villinä ja vapaana Amazonin sademetsissä ja muualla Etelä- ja Keski-Amerikassa.  Suomalaisen nimensä kissankynsikasvi on saanut kissankynttä muistuttavista piikeistä, jotka komeilevat köynnösmäisessä kasvissa.

Amazonin alueen alkuperäisväestö on nauttinut perinteisesti terveyttä tukevan teen muodossa kissankynsikasvin kuorta ja juurta. Ounastellaan, että perulaisilla Ashaninka-intiaaneilla on kaikkeun pitkäaikaisin kokemus tämänluonteikkaan luonnontropin hyödyntämisestä.  

Kissankynnen suositeltu annostus: 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta ja muistathan, ettei tämäkään ravintolisä korvaa terveellistä ravitsemusta ja muita mainioita elämäntapoja. Pidäthän purnukan poissa perheen pienimpien ulottuvilta, kiitos.

Kissankynsi ei sovi raskautta suunnittelevalle, raskaana olevalle tai imettävälle naiselle. Kissankynsivalmisteita ei tule myöskään käyttää yhdessä muiden lääkkeiden, etenkään kehon immuunipuolustusta heikentävien immunosupressiivien tai verenohennus- tai verenpainelääkkeiden kanssa.

Tällä mainiolla tuotteella voi olla kosolti terveyttä edistäviä vaikutuksia, mutta juuri tähän saumaan emme niistä voi enempiä pukahdella.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 30 kpl
 • EAN: 33984005679
 • Ainesosat:

  Aktiiviset ainesosat (1 tabletti):
  Kissankynsijauhe (Uncaria tomentosa) 1000 mg

  Muut ainesosat:
  Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, karboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasvissteariinihappo, piidioksidi), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasvisglysero

 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen