Kirkastettu voi - Ghee, 100 g

Kirkastettu voi - Ghee, 100 g
4,35 €
( 43,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu
Hyvää rasvaa terveytesi tueksi!

"Ihanan makuinen, jopa hieman pähkinäinen, ghee on korvannut luomuvoin ruokavaliossani täysin. Sopii täydellisesti paistamiseen, ruoanlaittoon ja levitteeksi. Aamukahviin se on aivan ehdoton lisä tuomaan buustia päivään, tehoja treeneihin ja kirkastamaan aivotoimintaa."

- Erika

Yksityiskohdat

Ghee eli kirkastettu voi sopii erinomaisesti paistamiseen ja kaikkeen ruuanlaittoon.

Sitä käytetään myös ayurvedassadoshien, erityisesti pitan tasapainottajana.

Tämän luomu-gheen ovat vekkulit hollantilaiskaverukset valmistaneet kotitilallaan vankkumattomalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Innon ja kutsumuksen maistat varmasti!

Asiakkaamme suosittelee: “Talvisin ghee tasapainottaa helposti palelevaa kehoani. Gheetä käytän levitteenä voin tapaan ja lisään sitä myös aamuisin 5 AM -kahviini. Suosittelen!” - Maija

Vaikka varsin puhdikasta popsittavaa onkin, ei ghee lähimainkaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 8717953206442
 • Ainesosat: Ainesosat: Voi*
  *=luomulaatua

  Ravintoarvot/100g:
  Energia 3681 kJ/895 kcal
  Rasva 99,9 g
  josta, tyydyttyneitä rasvahappoja 62,4 g
  Hiilihydraatit 0 g
  josta, sokereita 0 g
  Kuidut 0 g
  Proteiini 0 g
  Suola 0 g
 • Alkuperämaa: Alankomaat
 • Tuotetyyppi: Ghee
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu