Tasapainottava kasvovesi (Spezial), 100 ml

Tasapainottava kasvovesi (Spezial), 100 ml
32,95 €
( 329,50 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle.

"Minulla on ollut pitkään ihon kanssa ongelmia, aknea siis pukkaa. Olen käynyt läpi pitkät antibioottikuurit ja kosmetiikkaan on tullut kyllä kulutettua rahaa enemmän kuin on sallittua. Olin kuitenkin aivan puulla päähän lyöty, kun hieman skeptisenä koitin Dr. Hauschkan Spezial –kasvovettä. Iho alkoi rauhoittua heti ensimmäisestä kerrasta lähtien. Olen käyttänyt tuotetta vasta noin viikon verran, mutta ihoni on selkeästi alkanut heleytyä ja uusia näppylöitä ei tule läheskään niin paljon kuin aiemmin. Voin sanoa, että olo on kyllä helpottunut! Ja mikäs vielä sen parempaa kuin löytää sopiva ja toimiva tuote ihan Ruohonjuuren luonnonkosmetiikkaosastolta! "

- Tanja“Kasvovettä suihkuttaessa tulee niin fressi olo! Hillitsee ihotulehduksia ja supistaa ihohuokosia. Käytä aamuin illoin ja tunne tuotteen tehokkuus!”

- Pauliina

Yksityiskohdat

Dr. Hauschkan Tasapainottava kasvovesi (entiseltä nimeltään Kasvovesi, Spezial) sisältää yhdistelmän antibakteerisia lääkekasviuutteita, jotka hillitsevät tulehduksia iholla. Tämä kasvovesi sopii erityisesti epäpuhtaalle, rasvoittuvalle ja herkästi tulehtuvalle iholle. Säännöllisesti käytettynä Kasvovesi Spezial pienentää ihohuokosia ja tekee ihosta tasaisemman.

Vegaaninen.

Käyttö: Suihkuta kasvovettä kauttaaltaan kasvoille ja decolteelle aamuin illoin puhdistuksen jälkeen.

Dr. Hauschka -ihohoitofilosofiassa aamuin sekä illoin, puhdistuksen jälkeen, käytetään vahvistavaa kasvovettä, joka sisältää lääkekasviuutteita. Uskomatonta on kuitenkin se, että öisin ei käytetä mitään voiteita, vaan hoidoksi riittävät kasvoveden sisältämät kasviuutteet.

Miehet voivat käyttää Kasvovettä parranajon jälkeen partaveden asemesta. Kasvovesi rauhoittaa ihoa ja ehkäisee tulehduksia.

Lisätiedot

  • EAN: 4020829005297,4020829701649
  • Ainesosat: Aqua, Alcohol, Anthyllis Vulneraria, Calendula Officinalis, Tropaeolum Majus, Aesculus Hippocastanum, Echinacea Pallida, Hamamelis Virginiana, Bellis Perennis, Parfum, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Lactic Acid. * aidoista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Kasvovedet
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen