Kirkastava kasvoöljy, 18 ml

Kirkastava kasvoöljy, 18 ml
25,95 €
( 1 441,67 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Tasapainottaa rasvaista ihoa.

Yksityiskohdat

Näppärä pipetillinen kasvoöljy!

Kun iho on normaalissa tasapainoisessa tilassa, se näyttää kuulaalta sekä raikkaalta ja ihohuokoset ovat pienet ja huomaamattomat. Epäpuhdas, rasvainen ja suurihuokoinen iho tarvitsee normalisoivaa hoitoa saavuttaakseen jälleen tasapainon. Dr. Hauschka Kasvoöljyn sisältämät öljyuutteet normalisoivat ihon seerumintuotannon (ihon tuottama rasva). Kun ihon toiminta normalisoituu, ihohuokoset pienenevät, tulehdukset ihossa rauhoittuvat ja iho näyttää raikkaalta.

Vegaaninen.

Kun Kasvoöljyä sekoittaa pienen määrän Ruusuvoiteen kanssa, sitä voi käyttää myös herkän ja helposti punoittavan ihon suojaamiseen kylmillä ilmoilla. Sekaiholla Kasvoöljyä voi käyttää Kosteusvoiteen ohella ehkäisemään mustapäiden syntymistä ja ihon liiallista keratinisoitumista.

Käyttö: Levitä Kasvoöljyä kauttaaltaan kasvoille aamuisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen.

Lisätiedot

  • EAN: 4020829005099,4020829071421,4020829326699
  • Ainesosat: Anthyllis Vulneraria, Prunus Armeniaca, Prunus Dulcis, Arachis Hypogaea, Daucus Carota, Hypericum Perforatum, Triticum Vulgare, Calendula Officinalis, Melia Azadirachta, Buxus Chinensis, Parfum, Citral*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Eugenol*, Theobroma Cacao. * aidoista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Kosteusvoide
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen