Kikhernejauho, 400 g

Kikhernejauho, 400 g
3,99 €
( 9,98 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Gluteeniton kikhernejauho on kasviskokin aarre!

Yksityiskohdat

Luomutuotettu kikhernejauho on kasviskokin pelastus ja gluteenittomana ja proteiinipitoisena se sopii monenlaiseen ruoanlaittoon sekä leivontaan.

Proteiinirikkaista kikherneistä jauhettu luomujauho on ravinteikas ja luontaisesti gluteeniton valinta sekä leivontaan että ruoanlaittoon.

Kikhernejauhosta valmistat herkulliset ja täyteläiset kasvispihvit, suolaiset letut sekä murekkeet. Kikhernejauho soveltuu hyvin leivitykseen ja vegaanisiin kikherne"munakkaisiin".

Kikhernejauhoa voit käyttää mainiosti myös keittojen, kastikkeiden ja hummuksen suurustamiseen.

Raaka (eli raw-food-laatuinen), luomu, gluteeniton, maidoton ja GMO-vapaa valinta. Tämä tahini ei sisällä keinotekoisia lisä- tai makeutusaineita.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051826641,6430055216028
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Kikherne*.
  *= Luomutuotettu

  Ravintosiäsltö/ 100 g:
  Energiaa: 368 kcal
  Proteiinia: 20 g
  Hiilihydraatteja: 62 g
  Rasvaa: 7 g
 • Alkuperämaa: Turkki
 • Tuotetyyppi: Kikherne
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen