Kiinteyttävä vartaloöljy, 200 ml

Kiinteyttävä vartaloöljy, 200 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
"Appelsiini-ihon" ja venymäarpien hoitoon.

"Olen tästä ihan innoissani! Laadukas ja todella toimiva ihoöljy tuoksuu miedosti, imeytyy ihanasti ja pitää ihon pehmeänä. Ja iso pullo on todella riittoisa!"

- Elina -

Yksityiskohdat

Öljy on kaksivaikutteinen: a) Vähentää selluliittia hieronnan avulla. b) Vähentää ja ehkäisee venymäarpia. Säilyttää ihon elastisena laihdutuksen ja raskauden aikana.

SISÄLTÄÄ: Baltialaista kamomillaa, kehäkukkaa, ohran orasta, orapihlajaa ja luontaista E-vitamiinia.

KÄYTTÖ: Levitä kahdesti päivässä ongelma-alueille.

Vegaaninen.

MÁDARA on kotoisin Baltian alueelta Latviasta, pienestä pohjoiseurooppalaisesta maasta, jossa on onnistuttu säilyttämään kukkien ja heinäkasvien monimuotoisuus, kiitos monien koskemattomien ja luonnonvaraisten niittyjen. Pohjoiset kesät ovat lyhyitä ja usein myös ankaria. Tämän vuoksi kasvien on keskitettävä energiansa lyhyeen kukinta-aikaan houkutellakseen pölyttäjiä ja varmistaakseen hengissä pysyminen myös seuraavaksi kesäksi. Tästä johtuen näillä alueilla kasvaneiden kukkien ja yrttien aktiiviaineet ja uutteet, joita käytetään MÁDARA tuotteissa ovat erityisen voimakkaita ja vaikuttavia.

*Tehokkuus todistettu: 83,4% naisista selluliitti väheni huomattavasti, 77,8% naisista huomasi ihonsa kiinteytyneen. Testissä oli mukana 21 iältään 21-56 -vuotiasta naista.

Lisätiedot

 • EAN: 4751009820316,4751009821382
 • Ainesosat:
  INCI: 

  Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Dicaprylyl Carbonate, Rosa Canina (Rose Hip) Fruit Extract*, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract*, Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract*, Hordeum Vulgare (Barley) Extract*, Tocopherol (Natural Vitamin E), Aroma**, Limonene**, Linalool**, Citral**, Estragole**

  * = raaka-aineet luomutuotantoa
  ** = luontaisia eteerisiä öljyjä

  100% raaka-aineista luonnollista alkuperää
  96,9% raaka-aineista luomutuotantoa

  ECOCERTIFIOITUA ja luonnollista luomukosmetiikkaa SAS – B.P. 47 F-32600 ECOCERT standardien mukaisesti
 • Alkuperämaa: Latvia
 • Tuotetyyppi: Vartaloöljyt
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen