Kidney-papu, 240 g

Kidney-papu, 240 g
1,90 €
( 7,92 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Puhtia tuova punapapu.

Yksityiskohdat

Luomuviljeltyjä kidney-papuja säilyketölkissä. Kidney-papu on miedon makuinen punainen papu, jonka koostumus on hieman jauhoinen. Se sopii patoihin, keittoihin ja lisukkeeksi sekä erityisesti voimakasmausteisiin ruokiin.

Luomupapusäilykkeet ovat lisäaineettomia ja valmiita sellaisenaan käytettäväksi ruoanlaitossa, ilman liotusta tai pitkiä keittoaikoja.Tiedäthän sen, että pavutkaan eivät tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5032722301320
 • Ainesosat: Ainesosat: Punainen papu*, vesi. * = luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100 g:
  energiaa, 101 kcal / 431 kJ
  proteiinia, 8,4 g
  hiilihydraatteja, 15,9 g
  rasvaa, 0,5 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Pavut
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen