KF12 Manukahunaja, 500 g

KF12 Manukahunaja, 500 g
49,75 €
( 99,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton rawfood superfood
Maukas ja huipputerveellinen Manuka-hunaja rikastaa ravintosi!

Yksityiskohdat

Weddespoonin huippulaatuinen, raaka ja pastöroimaton manukahunaja on täyteläinen maultaan ja sisältää sokereita, proteiineja, aminohappoja, orgaanisia happoja, vitamiineja, flavonoideja ja muita luonnossa esiintyviä yhdisteitä.

Manuka-hunajan hyödyt:
manukasta saat kehosi hyödynnettäväksi rutkasti uudistavaa luonnonvoimaa!


Tässäpä siis puhdikas purkillinen vaikutuksistaan kuuluisaa, suuren suosion saavuttanutta luonnonhunajaa, jonka puuhakkaat mehiläiset ovat valmistaneet uusiseelantilaisesta manuka-kasvista. Mahtava manuka on terhakka herkku - sinun parhaaksesi.

Antibakteeriseksi kehuttu manuka-hunaja omaa pitkät perinteet luonteikkaana luonnontroppina. Se on karhean kurkun ylin ystävä ja kätevä kumppani haavojenkin hoidossa. Testaa ja totea terhakoittava teho!

Me Ruohonjuuressa myymme vain manukahunajia, joiden aktiivisuusluokitus on yli 8 +. Sen alle luokitelluista manukoista on vain hyvin vähän hyötyä - muista siis aina tarkistaa aktiivisuusluokitus, kun olet ostamassa manukaa.Tiedäthän myös sen, että manuka-hunaja ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos :)

Lisätiedot

  • EAN: 1094922321021
  • Ainesosat: Ainesosat: 100% raaka, pastöroimaton Manukahunaja.
  • Alkuperämaa: Uusi-Seelanti
  • Tuotetyyppi: Manuka
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood