LUOMULLISET LAHJAT, JUOMAT JA HERKUT KEVÄÄN JUHLIIN RUOHONJUURESTA!

Kevään ja kesän korvalla juhlitaan kaiken maailman sankareita - Ruohonjuuri on myös mukana menossa ja onnittelee rinta rottingilla!

Onpa hakusessa sitten häälahja, lahja valmistuneelle, rippilahja tai synttärilahja, meiltä löydät takuuvarmasti mieluisat lahjat! Lahjakortti  Ruohonjuuren myymälään, verkkokauppaan tai luomukauneushoitolaan ilahduttaa taatusti.

Kurkkaa myös ideat, mitä lahjaksi opettajille tai päiväkodin henkilökunnalle! Kiireisimmille lahjan etsijöille suosittelemme valmiita lahjasettejä, joista löydät varmasti mieluisen lahjan helposti ja vaivattomasti!

Meiltä löydät kevää juhliin ne luomullisimmat juhlajuomat: alkoholittomat kuohujuomat ja muut kuplivat kulauteltavat kuten kombuchat sekä kotimaiset koivunmahlat. Vegaanillekin sopivat leipomukset ja raakakakut loihdit pöytään valikoimistamme löytyvillä luomulaatuisilla antimilla. Rennompiin juhliin naposteltavaksi sopivat kakkujen lisäksi myös laadukkaat naksut ja sipsit, puhtipatukat ja monet muut herkut!

Kevään ja kesän juhliin hehkeän lookin loihtimiseksi tarjoamme avuksi suositut seerumit ihanalle ihollesi, juhlalookin viimeistelevät kynsilakat  ja hehkeät meikkituotteet - luonnollisesti luonnonkosmetiikkaa, tottakai! 

Tule oitis ostoksille myymälään tai tee tilaus kätevästi verkkokaupastamme!