Kestosuodatinpussi, 2 kpl/paketti

Kestosuodatinpussi, 2 kpl/paketti
13,50 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Oliko aamulla suodatinpussit loppu - vaan eipä ole enää milloinkaan!

Yksityiskohdat

Kahvinkeittoa zero waste -tyyliin Myllymuksujen pellavaisella suodatinpussilla. Sen lisäksi, että kierrätys ja kestävä kehitys toteutuu tässä suodatinpussissa, säästyt myös siltä tilanteelta, ettei suodatinpussia ole talossa ollenkaan! Värjäämätön ja käsittelemätön raakapellavasta valmistettu kahvisuodatinpussi kestää lukemattomia puhdistus- ja huuhtelukertoja. Luonnostaan antibakteerinen pellava on oivallinen materiaali kestosuodatinpussille ja se voidaan hävittää kompostoimalla tai polttamalla.

Pussi on yleiskokoa, eli  toimii peruskoon keittimissä ja erilaisissa suodatinsuppiloissa normaalisti. Hyvä kahvi, parempi mieli!

Hoito ja käyttö: Kiehauta pussi ennen ensimmäistä käyttökertaa kuumassa vedessä.  Kahvinkeiton jälkeen tyhjennä pussi ja huuhtele pussi kuumalla vedellä kahvirasvan irroittamiseksi. Ripusta pussi kuivumaan ilmavasti.

Pussin tehokkaampi pesu on suositeltavaa tehdä 1-2 kertaa viikossa mikäli pussi on päivittäisessä käytössä. Suosittelemme pussia pestäväksi keittämällä. Kiehauta vesi kattilassa, lisää ruokasoodaa 1-2 rkl ja anna pussin olla hetki pesussa. Huuhtele kylmällä vedellä ja aseta kuivumaan.

Kahvi värjää ajan kanssa suodatinpussin, mutta se ei haittaa käytössä. Emme suosittele puhdistukseen astian -tai pyykinpesuainetta maku -ja hajuhaittojen välttämiseksi. Mikäli haluat näitä käyttää ja konepestä, suosittelemme käytettäväksi lisähuuhtelua.

Lisätiedot

  • EAN: 6430024812404
  • Ainesosat:

    100% ÖkoTex-sertifioitua pellavaa.

  • Alkuperämaa: Suomi