Kestokuppi, Widdlebird

400 ml
Kestokuppi, Widdlebird
400 ml
13,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Ecoffee-kuppi on kestävä ja pestävä elämänkumppani.

“Mukavan kokoinen ja näppärä, uusiokäytettävä kuppi. Kulkenut mukana jo muutaman kuukauden ja on edelleen kuin uusi. Huippuhyvä hinta-laatusuhde!”

- Anni"Suloisin kuppi - ja ihana käyttää : )"

- Kati

Yksityiskohdat

Tämä muki kestää niin myötä- kun vastamäessä.

Luomulaatuisesta bambukuidusta valmistettu Ecoffee -kestomuki on kevyt, käytännöllinen ja tyylikäs valinta käytettäväksi kertakäyttöisten take away -mukien sijaan. Ecoffee-kupin vetoisuus on 400 ml.

Kestomuki on ilo silmälle - ja ympäristölle. Konepesun kestävyytensä ansiosta Ecoffee-kuppi on helppo ja näppärä elämänkumppani, joka kestää niin myötä- kun vastamäessäkin. Monta mojovaa värivaihtoehtoa - valitse omasi! Pesethän Ecoffee-kuppisi astianpesukoneen ylätasolla, niin se kestää pesun hyvin.

Huomaathan, että Ecoffee-kestokupin sisään kaadettavan juoman lämpötilan tulee olla maksimissaan 80 astetta - mikä on oikein oivallinen lämpötila teelle ja kahville. Jos kaadat kuppiin kiehuvan kuumaa vettä suoraan vedenkeittimestä, muki kuumenee liikaa. Kestävä ja pestävä Ecoffee-muki ei kuumemmasta juomasta kuitenkaan vahingoitu eikä juomaan liukene mitään, ainoa haitta ylikuumenemisesta on sormille. Suosittelemme siis alle 80 asteen lämpötiloja Ecoffee-kupista nautittaville juomille.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 400 ml
  • EAN: 5060136004926
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Bambu, Kestokupit