Kestokuppi, Molto Grigio (corretto)

400 ml
Kestokuppi, Molto Grigio (corretto)
400 ml

Normaali hinta: 13,65 €

Special Price 11,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

Tyylikkään tumma, ekologinen kahvimuki!

Yksityiskohdat

Tämä muki kestää niin myötä- kuin vastamäessä. Tyylikkään ruskea Molto Grigio (joka tunnetaan entisellä savynimellään corretto) on luomulaatuisesta, biohajoavasta bambukuidusta valmistettu Ecoffee-kestomuki on kevyt, käytännöllinen ja tyylikäs valinta käytettäväksi kertakäyttöisten take away -mukien sijaan. Ecoffee-kupin vetoisuus on 400 ml.

Kestomuki on ilo silmälle - ja ympäristölle. Konepesun kestävyytensä ansiosta Ecoffee-kuppi on helppo ja näppärä elämänkumppani, joka kestää niin myötä- kuin vastamäessäkin. Monta mojovaa värivaihtoehtoa - valitse omasi! Pesethän Ecoffee-kuppisi astianpesukoneen ylätasolla, niin se kestää pesun hyvin.

Huomaathan, että Ecoffee-kestokupin sisään kaadettavan juoman lämpötilan tulee olla maksimissaan 80 astetta - mikä on oikein oivallinen lämpötila teelle ja kahville. Jos kaadat kuppiin kiehuvan kuumaa vettä suoraan vedenkeittimestä, muki kuumenee liikaa. Kestävä ja pestävä Ecoffee-muki ei kuumemmasta juomasta kuitenkaan vahingoitu eikä juomaan liukene mitään, ainoa haitta ylikuumenemisesta on sormille. Suosittelemme siis alle 80 asteen lämpötiloja Ecoffee-kupista nautittaville juomille.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 400 ml
  • EAN: 5060136005022,5060136005572
  • Ainesosat: Valmistusmateriaali: biohajoava bambukuitu, maissitärkkelys, luonnonkuitu puusta (70%) ja BPA- sekä ftalaattivapaa hartsi, kierrätettävä silikoni (30%).
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Bambu, Kestokupit