Kelp-merilevä (rakkolevä), 100 g

Kelp-merilevä (rakkolevä), 100 g
25,65 €
( 256,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton rawfood superfood vegaaninen
Upea kattaus meren mineraaleja, terveydeksesi!

”Askarruttaako JODIN saanti? Osta kelp ja ongelma ratkaistu - luonnollisesti"

- Jani“Luonnollinen jodinlähde ja varsinainen ravinnepommi. Meressä olevat kasvit ovat maanpäällisiä kavereitaan paljon ravinteikkaampia. Ne ovat täydellistä ravintoa ihmiselle. Ripottele ruuan päälle päivittäin pieni määrä niin jodin saanti on turvattu.”

- Miska“Saatko tarpeeksi jodia? Tätä jauhetta on helppo käyttää ja tarvitset vain hippusen smoothien tai ruoan joukkoon. Antaa aineenvaihduntaan potkua”

- Mariel

Yksityiskohdat

Eteläisellä Tyynellä merellä kasvaneet, luomulaatuiset kelp- eli rakkolevähiutaleet ovat jodirikas, luonnollinen vaihtoehto suolalle.

1 rkl Kelp-levää sisältää noin 2000/µg jodia. Jodin saantisuositus on 150 µg/vrk. Green Bay -sarjan laadukas ja todella puhdas kelp-merilevä sisältää yli 70 hivenaineita, mm. luonnollisesti korkeat pitoisuudet jodia ja kaliumia. Tästä merilevästä saat varsin vakuuttuvan kattauksen merimineraaleja elimistösi helposti hyödynnettävässä muodossa.

Green Bay -sarjan ensiluokkainen kelp-merilevä on luonnollisesti tehokas ja ravintokoostumukseltaan täyttä kultaa. Kelp sisältää B1-, B2-, C-, D- ja E-vitamiinejä, aminohappoja, jodia, rautaa, natriumia, fosforia ja kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja hivenaineita. Se on myös helposti sulava valinta.

Näin käytät kelp-merilevää: Ripottele pieni hyppysellinen kelpiä (0,05 g) ruoka-annoksen päälle tai salaattisi sekaan. Käytä suolan korvikkeena vaikkapa salaatinkastikkeissa. Ripottele kalan, vihannesten tai papujen sekaan - tai nauti sellaisenaan tomaattimehuun pujautettuna. Testaa ja innostu itsekin!

Tämän tuotteen sisältämä jodi tukee terveyttäsi seuraavasti:
- Jodi edistää normaalia kognitiivista toimintaa
- Jodi edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
- Jodi edistää hermoston normaalia toimintaa
- Jodi edistää ihon pysymistä normaalina
- Jodi edistää kilpirauhashormonien normaalia tuotantoa ja kilpirauhasen normaalia toimintaa. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 5060138630604,5060138630703
  • Ainesosat: Ainesosat: 100% Kuivattu merilevä (Macrocystis pyrifera).

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Uusi-Seelanti
  • Tuotetyyppi: Merilevät
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen