Keksi, hemp & cacao, 50 g

Keksi, hemp & cacao, 50 g
2,55 €
( 51,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Herkullinen hamppu-kaakaokeksi.

“ Vihdoin gluteeniton ja hyvän omantunnon keksi, jota kelpaa mutustaa kahvihetkinä.”

- Jonna

Yksityiskohdat

Kookie cat hamppu-kaakaokeksi on gluteeniton, käsitehty luomukeksi, joka sopii hyvin herkutteluun tai välipalaksi. Keksin pohjana on cashew-pähkinä ja kaura. Keksi on soijaton ja maidoton. Keksillä on matala GI. Sopii mainiosti myös vegaaneille.

Säilytys:

Säilytettävä viileässä, kuivassa ja pimeässä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 3800232730501
  • Ainesosat: Ainesosat: gluteiiniton kaura*, cashewvoi*, kookoksenkukkanektari*, hampunsiemen* (11,8 %), kookosöljy*, kaakaojauhe* (3,5 %), hamppuproteiini*, Bourbon-vanilja*. *Luomutuotantoa.

    Saattaa sisältää pähkinänkuorijäämiä.
  • Alkuperämaa: Bulgaria
  • Tuotetyyppi: Keksit
  • Ominaisuudet: gluteeniton, hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen