Kehäkukkaöljy, 100 ml

Kehäkukkaöljy, 100 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Hemmottele ihanaa ihoasi - olet sen arvoinen!

Yksityiskohdat

Tämä luomuaineksista tehonsa ammentava, raikkaan kukkaisella tuoksulla varustettu kehäkukkaöljy hoitaa vartalon herkkääkin ihoa kosteuttaen, rauhoittaen ja raviten.

Päivittäinen käyttö pehmittää ihoa ja antaa sille raikkaan tuoksun - ja saa aistisi leijailemaan kesäisellä kukkakedolla jyhkeimpienkin luminietosten pukatessa päälle..

Kehökukkaöljy sopii mitä mainioimmin kaikille ihotyypeille. Tämä tuote on luonnonkosmetiikkalaatuinen ja vegaaninenkin valinta.

Kehäkukkaöljyn käyttö: Levittele hurmaavaa öljyä tasaisesti koko vartalosi iholle, vartalovoiteen tapaan.

VINKKI: Tämä öljy sopii aivan erinomaisesti myös kuiville kynsinauhoille ja käsille sekä vartalon hierontaan. Ota hurmaava kehäkukkaöljy elämänkumppaniksesi, päivittäiseen käyttöön - isolla ilolla.

Anna puutarhan tulla ihollesi! Beauty Garden ranskalainen, luomuviljellyistä kasveista tehonsa ammentava luonnonkosmetiikkasarja.

Beauty Gardenin ylelliset ja korkeasta laadustaan kuuluisaksi tulleen kosmetiikkatuotteet sisältävät maan parasta luomuantia: esimerkiksi porkkanaa, kurpitsaa, kurkkua, kehäkukkaa, kamomillaa ja retiisiä. Nämä kasvikset ja kukat viljellään Beauty Gardenin omassa Auriacin puutarhassa ja sato kerätään hellävaraisesti käsin.

Beauty Garden -luonnonkosmetiikkatuotteita valmistetaan vuodenaikojen ja luonnon antaman sadon mukaan, kaikki vaiheet käsityönä!

Beauty Garden -sarjan kauniisti pakatuille laatutuotteille on myönnetty mm. NaTrue-Sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja osa tämän hemmottelevan ylellisen sarjan tuotteista on vegaanisia.

Lisätiedot

  • EAN: 3770008089006
  • Ainesosat: INCI:
    Hélianthus anuus (Sunflower seed oil)*, Calendula officinalis flower*, Linalool, Tocopherol, Limonene, Eugenol, Citronellol

    * = Luomulaatuinen ainesosa.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Vartaloöljyt
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen