Kehäkukka-punajuurikuorinta, 125 ml

Kehäkukka-punajuurikuorinta, 125 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Kuori ihosi heleäksi puutarhan antimien avulla!

Yksityiskohdat

Ranskalaisen Beauty Garden -sarjan uljas uutuus on tämä kehäkukan ja punajuuren hoitavista ainesosista tehonsa ammentava vartalokuorinta. Tämä hemmotteleva vartalokuorinta on oivallinen apuri ihon pehmittämiseen ja kirkastamiseen.

Luksuslaatuisen vartalokuorinnan sisältämä kehäkukka korjaa ja uudistaa ihoa samalla kun punajuuresta saadut sokerirakeet kuorivat kuollutta ihosolukkoa pois.

Kuorinnan käyttö: levitä kuivalle iholle pyöritellen, jonka jälkeen käy käsitellyt alueet vielä kostutetuin käsin läpi - tällöin sokerirakeet sulavat ja tuote muuntuu maitomaiseksi. Mikäli sinulla on vahva ja paksu iho, voit käyttää tuotetta myös kasvojen kuorintaan. 

Miksi ihoa kannattaa kuoria? Mitä hyötyä kuorinnoista on?

Paljonkin - ne ovat esimerkiksi ensimmäinen askel näppylöiden karkottamisessa ja ihon tasapainon palauttamisessa.

Kun iho koko ajan uusiutuu, syntyy uutta ihosolukkoa, jolloin vanha ihosolukko kertyy ihon pinnalle. Tämä kuollut ihosolukko saa ihon näyttämään samealta, epätasaiselta ja hilseilevältä – ja se estää myös voiteiden imeytymistä.

Kun ihoa kuoritaan, lähtee kuollut ihosolukko pois ja tämän jälkeen myös iholle levitetyt hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Ihon säännöllinen kuoriminen auttaa siis saamaan ihonhoitotuotteista irti niiden täyden tehon ja potentiaalin!

Kuorinta vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa, vähentää selluliitin muodostumista ja saa ihon näyttämään sileämmältä ja tasaisemmalta - ja tuntumaan ihanan pehmeältä.

Kuorinta pitää myös näpyt ja mustapäät poissa ja auttaa siihen, että myös sääret ja bikinirajat säästyvät sisäänpäin kasvaneilta karvoilta. Myös itseruskettavat voiteet levittyvät tasaisemmin, kun ihoa kuoritaan säännöllisesti.

Kuorinta kannattaa tehdä ihon ollessa lämmin – sauna tai suihku ennen ihon kuorintaa on siis mitä mainioin idea! Kuorinta-aine hierotaan pyörivin liikkein kostealle iholle, jotta kuolleet ihosolut irtoaisivat tehokkaammin. 

Anna puutarhan tulla ihollesi! Beauty Garden on ranskalainen, luomuviljellyistä kasveista tehonsa ammentava luonnonkosmetiikkasarja.

Beauty Gardenin ylelliset ja korkeasta laadustaan kuuluisaksi tulleen kosmetiikkatuotteet sisältävät maan parasta luomuantia: esimerkiksi porkkanaa, kurpitsaa, kurkkua, kehäkukkaa, kamomillaa ja retiisiä. Nämä kasvikset ja kukat viljellään Beaty Gardenin omassa Auriacin puutarhassa ja sato kerätään hellävaraisesti käsin.

Beauty Garden -luonnonkosmetiikkatuotteita valmistetaan vuodenaikojen ja luonnon antaman sadon mukaan, kaikki vaiheet käsityönä!

Beauty Garden -sarjan kauniisti pakatuille laatutuotteille on myönnetty mm. NaTrue-Sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja osa tämän hemmottelevan ylellisen sarjan tuotteista on vegaanisia.

Lisätiedot

  • EAN: 3770008089341
  • Ainesosat:

    INCI: Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Sucrose, Glycerin, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil*, Sucrose laurate, Citrus aurantium dulcis (Orange) fruit water*, Calendula officinalis flower*, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Linalool.

    VEGAANINEN

  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Kuorinta
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen