Kefiirihapate (kefiirinsiemen), 15 g

Kefiirihapate (kefiirinsiemen), 15 g
26,95 €
( 1 796,67 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton
Kefiiriä kotikonstein - tällä se onnistuu!

Yksityiskohdat

Kolmen annospussin pakkauksessa kefiirihapate (eli ”kefiirinsiemen”), josta voi valmistaa itse kotona kefiiriä. Kefiiri voidaan valmistaa lehmänmaitoon, vuohenmaitoon tai lampaanmaitoon.

Kefiirihän on matchan ja kombuchan ohella yksi tämän vuoden juomatrendeistä – näiden siementen avulla voit tehdä sitä kotonasi ihan itse!

Pakkauksellisesta saat vähintään 100 litraa vatsaasi hellivää, vastustuskykyäsikin vaalivaa kefiiriä, joka hemmottelee myös makuhermojasi.

Käyttö, eli kefiirin valmistus kotona:

1. Kaada yhden pussin sisältö litraan huoneenlämpöistä maitoa ja anna liueta. Sekoita hyvin. Jätä astia huoneenlämpöön 48 tunniksi. Astian päällä voit käyttää kangas- tai paperiliinaa.

2. Kun 48 tuntia on kulunut, ota seoksesta erilleen 3 ruokalusikallista. Laita vasta tämän jälkeen loppu kefiiri jääkaappiin tai sekoita siihen mausteita. Sekoita kefiiri ennen nauttimista.

3. Voit valmistaa uuden erän kefiiriä käyttämällä siemenenä erilleen ottamaasi 3 ruokalusikallista: sekoita siihen maitoa, enintään 1 litra, ja jätä huoneenlämpöön 24 tunniksi.

Ensimmäisen erän jälkeen uusien erien täytyy käydä vain 24 tuntia.

Kun otat aina talteen 3 ruokalusikallista uutta erää varten, voit jatkaa kefiirin valmistusta 4-5 viikkoa, kunnes kefiiri tulee ohueksi ja vetiseksi.

Aloita silloin alusta ottamalla pakkauksesta uusi pussi. Yhdessä pakkauksessa on 3 pussia kefiirinsiemeniä.

Pakkauksen sisällä on myös suomenkielinen ohje kefiirin valmistukseen.

Säilytys:

Vaikka kefiirisieni säilyykin avaamattomana myös huoneenlämmössä, suosittelemme säilyttämään sitä jääkaapissa - siten se pysyy hyvänä pidempään. Valmis kefiiri säilyy jääkaapissa 2 vuorokautta.

Lisätiedot

  • EAN: 8717953006110,8717953006165,8719324307321
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Kefiiri, dekstroosi
  • Alkuperämaa: Alankomaat
  • Tuotetyyppi: Kefiirihapate
  • Ominaisuudet: gluteeniton