Kaurakuitu herkälle vatsalle (Sensitive Oat Fiber With Hytolive)

Kaurakuitu herkälle vatsalle (Sensitive Oat Fiber With Hytolive)
12,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Vatsaa vaaliva kaurakuitu on herkän mahan ylin ystävä.

Yksityiskohdat

Puhdas+ -sarjan herkkävatsaisten suosikiksi kiireellä kivunnut Sensitive Oat Fiber With Hytolive (eli herkkävatsaisille tarkoitettu kaurakuitu) sisältää kaurakuitua ja oliiviöljyn polyfenoleja. Tuote on hyvinvointiasi tukeva ravintolisä, jonka käyttö on helpompaa kuin heinänteko!

Tämän ravinteikkaan kaurakuidun kaverina komeilevat oliivin polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Terveydellesi edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivättäin 20 g oliiviöljyä. 

Annostus: Nauti kaurakuitua 1-2 rkl vuorokaudessa. Hyvin herkkävatsaisen kannattaa aluksi nauttia pienempi määrä, esimerkiksi 0,5 rkl / vrk.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos. 

Lisätiedot

  • EAN: 6430050004682
  • Ainesosat: kaurakuitu, oliivinhedelmäuute. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Kuitu
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen