Kaura pro-välipalajauhe, mustikka (säästöpakkaus), 250 g

Kaura pro-välipalajauhe, mustikka (säästöpakkaus), 250 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon
Kauraisa kokemus on terveyttä tulvillaan!

Yksityiskohdat

Säästöpakkaus huippusuosittua Kaura-pro:ta! Maultaan lempeydelläänkin liehittelevä Voimaruoka-sarjan KauraPro on kotimainen, runsaskuituinen proteiinivälipala. Se on jotain täysin uutta välipalamaailmassa! Tämä aineutlaatuisuudessaan uniikki, kotimainen innovaatio vastaa mm. varttuneemmankin väestön kasvavaan proteiinintarpeeseen. 

Proteiinipohjaista Kaura Pro-välipalajauhetta käytetään päivittäin aamu-, väli- tai iltapalana jugurtin, puuron tai smoothien seassa. Se sekoittuu hyvin myös maitoon!

Nappaa helppo KauraPro annospussi laukkuusi ja tunne terhakoittava teho!

• Kauran edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. 1 annos (50 g) sisältää 3 g betaglukaania
• Proteiini edistää lihasmassan säilymistä ja luuston pysymistä normaalina
• Erittäin runsaan kuitupitoisuutensa vuoksi psylliumkuitu tasapainottaa vatsan toimintaa ja auttaa ylläpitämään kylläisyyden tunnetta.

Käyttöohje:

Mittaa 1 annos (50 g) jauhetta 2,5 dl vettä ja sekoita hyvin esim. shakerissa.

Betaglukaanit edistävät veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3 grammaa kaurasta, kauraleseistä, ohrasta, ohraleseistä tai näiden betaglukaanien seoksesta peräisin olevia betaglukaaneja. Muista myös tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveet elämäntavat.

Tämän tuotteen sisältämä, kuituikas psyllium auttaa pitämään kolesterolin kurissa! Erittäin runsaan kuitupitoisuutensa (85-87 %) vuoksi psyllium tasapainottaa vatsan toimintaa ja auttaa ylläpitämään kylläisyyden tunnetta. Psyllium onkin hyödyksi sekä ummetusta vastaan taisteleville sekä heille, jotka tahtovat välttää liian suurten ruoka-annosten popsimista. Kuiturikkautensa ja prebioottisten avujensa ansiosta psyllium on noussut suureen suosioon myös suolistonsa kunnosta huolehtivien keskuudessa. Psyllium onkin erinomainen kuitukimara, jonka vatsasi valitsisi.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme."

Lisätiedot

 • EAN: 6417187101316
 • Ainesosat: "Ainesosat:

  Heraproteiini 45 % (maidosta)
  , kauralese 20 %, päärynäjauhe, mustikkajauhe 7,5 %, mantelijauhe, psylliumkuitu, happamuudensäätöaine (sitruunahappo) makeutusaine (stevioliglygosidi), aromi.

  Vähälaktoosinen. 1 annos 50 g sisältää 3g betaglukaania.

  Valmistetaan tehtaassa, jossa käsitellään pähkinää. Sisältää gluteenia.
 • Nutrition Info:
  Ravintosisältö/100g:


  Energia 1526 kJ/364 kcal
  Rasva 10 g
  josta tyydyttynyttä 3 g
  Hiilihydraatit 25 g
  josta sokereita 5,4 g
  Ravintokuitu 14 g
  Proteiini 42 g
  Suola 0,02 g
  Betaglukaani 6 g"
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Muut valmisruoat, Muut viljatuotteet, Puurot, Valmistuspaketit
 • Ominaisuudet: laktoositon