Kaura pro 360, omena , 300 g

Kaura pro 360, omena , 300 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton
Omenainen onnentuoja on kuitua ja proteiinia pullollaan!

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Kauneus & Terveys –lehden toimitus on valinnut Voimaruoka 360 Kaura Pron uoden parhaaksi superfoodiksi?

Valitsijaraadin perustelut: ”Lisää proteiinia aamupalalle ja jaksat paremmin, on neuvo, jonka kuulet jatkuvasti. Mutta miten tehdä se, jos ei halua sekoittaa raejuustoa puuroon eikä ehdi keittää kananmunaa? Kotimainen, runsaskuituinen kauraproteiinijauhe on mainio löytö. Maidon heraproteiinia, kauralesettä, mantelijauhetta ja psylliumia sisältävä sekoitus tuo lautaselle myös kuitua, jota moni saa liian vähän. Psyllium paisuu vatsassa, mikä edistää suoliston toimintaa ja auttaa pysymään kylläisenä. Puuterimainen koostumus sekoittuu hyvin. Stevialla makeutettu jauhe tuo sellaisenaan kivasti makua myös maustamattomaan jogurttiin tai rahkaan.”

Kauraisa kokemus on terveyttä tulvillaan! Säästöpakkaus huippusuosittua, omenaisen maun omaavaa Kaura-pro:ta - terveytesi tueksi ja makuhermojasi hivelemään!

Kaura pro on Ruohonjuuren asiakkaiden suursuosikiksi kivunnut, runsaskuituinen proteiinijauhe, joka sopii mitä mainioimmin nakattavaksi vaikkapa puuron, rahkan tai jogurtin sekaan. Kaura Pro sisältää kahmalokaupalla pitkäkestoista energiaa antavaa ja lihasmassan säilymistä edistävää proteiinia sekä kuitupitoista kauraa.

Mukana menossa ei ollenkaan ole lisättyä sokeria. Valmistettu Suomessa.

Maultaan lempeydelläänkin liehittelevä Voimaruoka-sarjan KauraPro on kotimainen, runsaskuituinen proteiinivälipala. Se on jotain täysin uutta välipalamaailmassa! Tämä ainutlaatuisuudessaan uniikki, kotimainen innovaatio vastaa mm. varttuneemmankin väestön kasvavaan proteiinintarpeeseen.

Kaura Pro:n käyttöohje:
Mittaa 1 annos (50 g) jauhetta 2,5 dl vettä ja sekoita hyvin esim. shakerissa.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. 

Kaura Pro:n sisältämä, kuituikas psyllium auttaa pitämään kolesterolin kurissa! Erittäin runsaan kuitupitoisuutensa (85-87 %) vuoksi psyllium tasapainottaa vatsan toimintaa ja auttaa ylläpitämään kylläisyyden tunnetta. Psyllium onkin hyödyksi sekä ummetusta vastaan taisteleville sekä heille, jotka tahtovat välttää liian suurten ruoka-annosten popsimista. Kuiturikkautensa ja prebioottisten avujensa ansiosta psyllium on noussut suureen suosioon myös suolistonsa kunnosta huolehtivien keskuudessa. Psyllium onkin erinomainen kuitukimara, jonka vatsasi valitsisi. 

Kaura Pro ei tokikaan korvaa terveellisiä elämäntapoja tai monipuolista ruokavaliota - vaan toimii oikein oivallisesti niiden rinnalla!

Lisätiedot

 • EAN: 6417187101408
 • Ainesosat:

  Heraproteiinijauhe (maito), kauralese 20 %, omenamehujauhe (maltodekstriini, omenatäysmehutiiviste 5 %), psyllium, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), omena-kaneliaromi, makeutusaine (stevioliglykosidit).

  Valmistettu tilassa, jossa käsitellään pähkinää.

   

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Kaura
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton