Kauneus-omegaöljy (Vegan Omega Total Oil Blend), 100 ml

Kauneus-omegaöljy (Vegan Omega Total Oil Blend), 100 ml

Normaali hinta: 19,99 €

Special Price 15,95 €

( 159,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Omega-öljyjä kauneutesikin tueksi

“Erinomainen ihonhoitoöljy, joka sopii myös vegaanille. Monet iho-ongelmat ovat yhteydessä rasvahappotasapainoon, joten tällä öljyllä hoituu kaikki käden käänteessä!"

- Satu

Yksityiskohdat

Kauneusomegaöljy (Vegan Omega Total Oil Blend) on vegaaninen, kylmäpuristettujen omegaöljyjen seos. Siitä saat helposti päivittäisen annoksen keholle ja iholle välttämättömiä omegarasvahappoja (3, 5 ,6, 7 ja 9).

Annostus: 1-2 rkl aikuisille.

Tämä ainutlaatuinen seos sisältää viikunan, unikon, kurpitsan, granaattiomenan, tyrnin, pellavan, hampun ja avokadon siemenöljyjä sekä leväöljyä.
Tällä mainiolla tuotteella voi olla kosolti terveyttä edistäviä vaikutuksia, mutta juuri tähän saumaan emme niistä voi enempiä pukahdella. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta ja muistathan, ettei tämäkään ravintolisä korvaa terveellistä ravitsemusta ja muita mainioita elämäntapoja. Ethän jätä tuotetta perheen pienimpien hyppysiin, kiitos.

Fushi tarkoittaa ikuista elämää. Kauneutta tukevista ravintolisistä ja ihoöljyiostä koostuva sarja pohjautuu ayurvedisiin, perinteisiin resepteihin. Fushi-sarjan tuotteiden tarkoituksena on tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ruokkia kauneutta pintaa syvemmältä.

Lisätiedot

  • EAN: 5060112862649
  • Ainesosat:

    Viikunaöljy (Figus carica), unikonsiemenöljy (Papaver somniferum), kurpitsansiemenöljy (Curcubita pepo), leväöljy (Chlorophyta)*, granaattiomenaöljy (Punica granatum)*, tyrniöljy (Hippophae rhamnoides)*, pellavaöljy (Linum usitatissimum)*, hamppuöljy (Cannabis sativa)*, avokadoöljy (Persea americana)* Kaikki öljyt on tuoreena kylmäpuristettuja (Fushi Fresh Pressed ® oils)

    * = sertifioitu luomuviljely

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen