Yin Your Skin Guasha -kampa (Gua sha by Katja Kokko)

Yin Your Skin Guasha -kampa (Gua sha by Katja Kokko)
34,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Gua sha -kampa on guasha-välineistä monipuolisin: se sopii kasvoille, vartalolle ja päänahalle!

"Todella monikäyttöinen, suorastaan ihonhoidon ihmetuote! Itselläni tämä auttaa mm. niskan, hartioiden ja purentalihastenkin lihasjumeihin. Rentouttaa illalla päivän jälkeen ihanasti, myös kasvoille illalla kasvohoidon yhteydessä tehtynä ihana hemmottelurutiini. Silmiä hivelevän kaunis pakkaus ja ulkoasu ovat myös lähellä sydäntäni. Aivan erityisen ihanaa on se, että pienen ja kompaktin kokonsa ansiosta tämä pieniä ihmeitä tekevä tuote kulkee helposti mukana matkassa myös vaikka viikonloppu- tai työreissuillakin vaikka käsilaukussa. SUURET SUOSITTELUNI tästä tuotteesta kaikille, jotka haluavat hemmotella itseään pienellä luksuksella arjen keskellä!"

- Heidi

"Monipuolisella Quasha kammalla voit surutta hoitaa koko kehon! Kampaan tällä joka aamu päänahan saaden verenkierron aktivoitua, mikä taas vaikuttaa positiivisesti hiusten kasvuun ja kuntoon. Painelen myös akupisteitä sekä kamman sivuilla leukaluun jumeja auki. Lopuksi teen pitkiä vetoja jaloista ylöspäin saaden lymfanesteet virtaamaan. Helppoa, nopeaa ja nautinnollista!"

- Ciia

Yksityiskohdat

Jadekivestä valmistettu gua sha -kampa on monipuolinen elämänkumppani, koska se on tarkoitettu niin kasvojen, vartalon kuin hiuspohjan käsittelyyn.

Jadekivestä valmistettu kampa on monipuolisuutensa ansiosta gua sha -välineiden ykkönen. Mojova mahtikampa sopii koko vartalon käsittelyyn - ihan päästä varpaisiin saakka.

Gua sha -kamman U:n muotoinen pää istuu hyvin kasvojen leukalinjaan, poskiluille, niskaan ja kaulaan. Lastan pitkä sivu puolestaan on oivallinen apuri dekolteen, kasvojen ja vartalon käsittelyyn. Hiuspohjan kampaaminen tuntuu puolestaan taivaalliselta ja vapauttaa tehokkaasti jännityksiä sekä laukaisee stressiä!

Gua sha on ylivertainen apuri kauneuden ja terveyden tukemiseen!

Tuotteettoman ihonhoidon airueina suosiota niittävät nyt gua sha -hierontakivet, joiden avulla tehdään kotikonstein pieniä ihmeitä niin kasvojen, vartalon kuin päänahankin hoidon saroilla.

Gua sha ei ole mikään viime ajan villitys vaan sen juuret juontavat yli tuhannen vuoden taakse, kiinalaiseen lääketieteeseen. Gua sha -nimi juontuukin kiinankielisistä sanoista gua = kaapia, raaputtaa, hangata ja sha = punoittava jälki.

GUA SHA KASVOJENHOIDON TAIKATUOTTEENA

Gua sha on verrattoman tehokas hoitomuoto myös kasvoille. Moni guashaa käyttänyt on ollut varsin vaikuttuneet saatuaan sen avulla loihdituksi hoitolatasoiseksi kuvailemiaan tuloksia. Kasvojen iholle tehtävä gua sha -hoito on vartalohoitoa hellävaraisempaa eikä tarkoituksena tokikaan ole aiheuttaa punaisia jälkiä iholle - tosin pientä punoitusta saattaa hyvän hoitotehon huumassa hetkellisesti esiintyä.

Gua sha -kasvohieronnan hyväätekeviä vaikutuksia:

- aktivoi ihon verenkiertoa –> hapettunut veri kulkeutuu ylöspäin ihon pintakerroksiin ravitsemaan kudoksia ja ihosoluja –> iho uusiutuu nopeammin
- vilkastuttaa lymfanesteiden kiertoa –> kuona-aineiden kuljetus tehostuu
- poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien alta
- kirkastaa ja ”avaa silmiä”
- voi vähentää epäpuhtauksia
- voi vähentää pigmenttiläiskiä
- tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa
- silottaa ryppyjä ja kiinteyttää veltostunutta ihoa
- poskien ja leukalinjan piirteet sekä kasvojen muoto piirtyvät kauniimmin esille
- parantaa aineiden imeytymistä ihoon

Kasvojenhoidon kaveriksi sopii gua sha -repertuaaristamme parhaiten gua sha -lasta Aivan erityisesti silmänympärysihon hellimiseen on tarkoitettu lusikanmallinen gua sha, joka toden totta on herkän silmänympärysihon ykköstyökalu!

GUA SHA VARTALONHOIDON APUVÄLINEENÄ

Gua sha -hoidossa vartalon ihoa hangataan voimakkaasti lastalla, joka on yleensä valmistettu jadekivestä tai ruusukvartsista. Gua shan avulla tehty hoito vapauttaa jännityksiä lihaksissa ja faskioissa sekä parantaa hoidettavan alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hoidettavalle alueelle ilmestyy punaisia jälkiä, joita ei kannata pelästyä; ne kuuluvat asiaan. Gua sha -käsittelyn jälkeen olo on elinvoimainen ja virkeä, sillä gua sha parantaa kiinalaisen lääketieteen vinkkelistä vilkuillen myös qin eli elämänenergian virtaamista meridiaanikanavissa.

Gua sha -hieronta rentouttaa hermostoa, jonka myötä kaikenlaiset jännityksetkin laukeavat. Gua sha -hommia suositellaankin esimerkiksi migreenistä, pääkivusta, niska- ja selkäkivuista sekä stressistä kärsiville. Gua sha -hieronta ei vaadi erikoisosaamista vaan kuka tahansa voi hoitaa itseään kotona gua shalla - käden käänteessä ja hyvin tuloksin!

Ruohonjuuren valikoimissa olevista vaihtoehdoista vartalonhoitoon soveltuu kaikkein parhaiten gua sha -kampa.

Gua shaa ei suositella, jos:

- iho on vaurioitunut tai tulehtunut
- iholla esintyy rosaceaa, aknea tai perioraalidermatiittiä (oireiden päältä ei tule käsitellä ihoa, mutta niiden alapuolelle ja ympärille voi silti tehdä hoidon ja esim. rosacealle ja aknelle kaulan alueen käsittely on hyödyllistä)
- jos iholle laitettu täyteaineita tai pistoshoitoja viimeisen kolmen kuukauden aikana

Gua sha -käsittely sujuu öljytyllä iholla miellyttävästi

Gua sha -hoidossa käytetään liukastetta, jotta väline liukuu iholla miellyttävästi – laadukas ihoöljy on paras liukaste. Tee gua sha -käsittely normaalin ihonhoitorutiinisi päätteeksi. Kosteuta iho ensin kasvovedellä ja levitä sitten iholle öljyä. Voit myös käyttää seerumia ja kosteusvoidetta normaalisti ennen öljyn levittämistä. Vartalon iholle käytetään vartaloöljyä.

Gua sha -välineiden puhdistus

Puhdista guasha-välineesi käytön jälkeen saippualla ja vedellä ja kuivaa se huolellisesti. Jos käytät välinettä toisten hoitamiseen, se tulee myös desinfioida.

Yin your Skin; Gua sha by Katja Kokko -sarjan guashat on valmistettu kauniin vihreästä jadekivestä. Kiinalaisen lääketieteen mukaan jade kivenä parantaa munuaisenergiaa ja puhdistaaa toksiineja sekä kuona-aineita kehosta. Jadekiveä pidetään erityisen hyvänä vaihtoehtona etenkin stressaantuneelle mielelle ja keholle.

Lisätiedot

  • EAN: 6430072310198
  • Ainesosat: Jadekivi
  • Alkuperämaa: Kiina