Define and Highlight Duo, varjostus- ja korostussivellin

Define and Highlight Duo, varjostus- ja korostussivellin
16,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Kasvojesi kauneuden mestarit!

Yksityiskohdat

Kauniiden kasvojesi mutoileva parivaljakko, joilla et voi mennä mönkään!

Contour - klassikko pari kauniiden korkeiden kasvojen osien korostamiseen ja syvien, häivytystä kaipaavien osien häivyttämiseen. Viistopäisellä siveltimellä varjostat kauniistai samalla häivyttäen ja viuhkamaiselle unelmankevyellä siveltimellä sipaiset korostusvärin kauniisti kasvojesi korkeimpiin kohtiin.

Muotoile paras versio itsestäsi!

EcoTools valmistaa kauniita, laadukkaita ja käytännöllisiä meikkisiveltimiä ja muita ihania tuotteita kasvojen ja vartalon hemmotteluun. Siveltimissä on käytetty synteettistä taklonia, jota monet ammattilaismeikkaajatkin käyttävät. 100 % vegaaniset siveltimet on taklonin lisäksi valmistettu kierrätetystä alumiinista ja bambusta. Muutkin EcoToolsin käyttämät materiaalit on pyritty tekemään kierrätetyistä materiaaleista aina pakkauksiin asti.

Lisätiedot

  • EAN: 79625016543
  • Ainesosat: EcoTools siveltimissä on synteettinen ja erittäin pehmeä harjaosa, joka sopii vegaaneille. Siveltimien varsiosa on ekologista ja nopeasti uusiutuvaa bambua, metalliosat ovat valmistettu kierrätysalumiinista. Kaikki tuotteiden painatukset tehdään soijamusteella. Oikein hoidettuna sivellin on erittäin kestävä käytössä.
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Sivellinsetit
  • Ominaisuudet: vegaaninen