360° Ultimate Blend -sivellinsetti

3 kpl
360° Ultimate Blend -sivellinsetti
3 kpl
23,95 €

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Tehotrio EcoToolsilta!

Yksityiskohdat

Ecotoolsin 360 ULTIMATE BLEND™ -meikkisivellinpakkaus, joka ilahduttaa kolmella eri siveltimellä!

Nämä tiheät ja pyöreät siveltimet sopivat etenkin voidemaisten meikkien levitykseen koko kasvoille, mutta myös tarkempaan työskentelyyn.

– Ultimate Buff Brush -siveltimellä saat pyöriteltyä voidemaisen meikin tai esim. puikkomeikkivoiteen täydellisen tasaisesti ja kauniisti koko kasvoille.

– Ultimate Pop Brush -sivellin sopii mainiosti voidemaisen tai puikkomaisen poskipunan tai varjostusvärin tarkkaan levittämiseen ja kauniiseen häivyttämiseen.

– Ultimate Cover Brush on pienempi sivellin, joka levittää ja häivyttää peitevoiteen tai korostustuotteen tehokkaan tarkasti ja kauniisti.

Osta oitis omaksesi tämä timanttinen trio ja ihastu ainiaaksi!

EcoTools valmistaa kauniita, laadukkaita ja käytännöllisiä meikkisiveltimiä ja muita ihania tuotteita kasvojen ja vartalon hemmotteluun. Siveltimissä on käytetty synteettistä taklonia, jota monet ammattilaismeikkaajatkin käyttävät. 100 % vegaaniset siveltimet on taklonin lisäksi valmistettu kierrätetystä alumiinista ja bambusta. Muutkin EcoToolsin käyttämät materiaalit on pyritty tekemään kierrätetyistä materiaaleista aina pakkauksiin asti.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 3 kpl
  • EAN: 79625016369
  • Ainesosat: EcoTools siveltimissä on synteettinen ja erittäin pehmeä harjaosa, joka sopii vegaaneille. Siveltimien varsiosa on ekologista ja nopeasti uusiutuvaa bambua, metalliosat ovat valmistettu kierrätysalumiinista. Kaikki tuotteiden painatukset tehdään soijamusteella. Oikein hoidettuna sivellin on erittäin kestävä käytössä.
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Matkarasia, Sivellinsetit, Siveltimet
  • Ominaisuudet: vegaaninen