Geisha Shaver, Slim, zero waste

Geisha Shaver, Slim, zero waste

Normaali hinta: 19,95 €

Special Price 15,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Geisha Shaver päihittää kertakäyttöshaverit mennen tullen!

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että geisha shaver valittiin Ruohonjuuren parhaaksi zero waste -tuotteeksi?

Raadin perustelut: “Geisha Shaver on yksinkertaisuudessaan nerokas tuote, joka vähentää jätettä. Ihoa ärsyttämättömään sheivaukseen sopiva Geisha Shaver päihittää todellakin kertakäyttöiset karvanpoistovehkeet vähintään 6-0!”

Ei ole enää karvoihin katsominen, kun uusi Geisha Shaver tempaistaan tatamille!

Shaverin kuvioitu varsi antaa hyvän pidon. Geisha Shaverin avulla ajat karvat iholtasi tehokkaasti, ekologisesti ja hellävaraisesti ihoasi rahtustakaan ärsyttämättä.

Geisha Shaver päihittää kertakäyttöiset karvanpoistovehkeet 6-0! Zero waste -henkinen Geisha Shaver antaa kyytiä ihokarvoille ihan käden käänteessä!

Tyylikäs ja fiksu Geisha shaver on ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille sheivausvehkeille. Karvat saat siis kaikkoamaan ilman turhaa ja luontoa kuormittavaa muovijätettä.

Geisha Shaver on valmistettu kestäväksi todetusta materiaalista ja siihen on saatavilla vaihtoteriä. Kaikki DE-terät pitäisi käydä tähän ellei ole jokin erikoissuuri terä.

Tuote on tehty Zinc Alloysta, mikä on korroosion kestävää ja ruostumatonta. Tämä materiaali on myös kevyempää verrattuna ruostumattomaan teräkseen.

Pakkauksen mukana tulee yksi vaihtoerä ja sen loputtua voi lisäteriä ostaa Ruohonjuuresta. Käytetyt vaihtoterät voi viedä metallikierrätykseen.

Käyttö: Geisha Shaverin käytössä tärkeintä on hyvä liukastava sheivaussaippua sekä huolellisuus. Oikea ajokulma on 45°, jolloin terä pääsee mahdollisimman lähelle karvan juurta. Anna höylän liukua iholla omalla painollaan, äläkä missään nimessä paina. Höylän oma paino on riittävä, ja tällä tavoin et rasita ihoa turhaan. Suosittelemme aloittamaan Geisha Shaveriin tutustumisen sääristä, jotka ovat helppo ja tasainen pinta. Tämän jälkeen voit myös huoletta sheivata kainalot ja intiimialueen. Mikäli iholla on arpia, rupia tai muuta ihottumaa, emme suosittele Geisha Shaverin käyttöä, ennen kuin iho on parantunut.

PS: Vaikka Geisha shaver onkin ehkä hivenen naisille suunnattu, niin toki tuote soveltuu myös miehille :)

Geisha shaverin terät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Huomaathan kuitenkin, että myös ruostumaton teräs ruostuu, jos sen jättää peilikaappiin märkänä. Suosittelemme siis kuivaamaan varovaisesti terän käytön jälkeen.

Lisätiedot

  • EAN: 6430062921472,6430062921496,6430062923926
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Ihokarvanpoisto