Complexion kit, 5-os.

Complexion kit, 5-os.
29,99 €

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Aikaa kestävään, pysyvään ja täydelliseen meikkipohjaan!

Yksityiskohdat

Tällä maanmainiolla meikkiväline-setillä loihdit kasvoillesi aikaa kestävän täydellisen pysyvän meikkipohjan.

Kun tiedossa on pitkä päivä tai todellista turnajaiskestävyyttä vaativa meikki, on suositeltavaa kiinnittää meikkivoide huolellisesti puuterilla peittävyyden ja pysyvyyden takaamiseksi. Tässä setissä löytyy kaikki tarvittavat välineet meikkivoiteelle, puuterille sekä korostus/häivytystuotteille sekä vielä poskipunalle/aurinkopuuterille. Lisäksi mukana kimmeltää meikkauksen avuksi 3 beauty look- ohjekorttia.

Sisältö: Meikkisieni. Täydellisen häivytettyyn meikkivoiteen levitykseen. - Peitevoidesivellin. Peitevoiteen levitykseen tarkkuutta vaativiin kohtiin. - Pieni meikkivoidesivellin. Silmänympärysihon valaisuun peitevoiteen avulla tai meikkivoiteen levitykseen ennen sienellä häivytystä. - Korostus / puuterointisivellin. Pienten alueiden puuterointiin ja korostusvärien levitykseen - Multitasking puuterisivellin. Puuterin, poskipunan tai aurinkopuuterin levittämiseen.

Lisätiedot

  • EAN: 79625016727
  • Ainesosat: EcoTools siveltimissä on synteettinen ja erittäin pehmeä harjaosa, joka sopii vegaaneille. Siveltimien varsiosa on ekologista ja nopeasti uusiutuvaa bambua, metalliosat ovat valmistettu kierrätysalumiinista. Kaikki tuotteiden painatukset tehdään soijamusteella. Oikein hoidettuna sivellin on erittäin kestävä käytössä. Sieni : Ecofoam
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Sivellinsetit, Siveltimet
  • Ominaisuudet: vegaaninen