Täyttösävy luomiväripaletiin, cachemire

Täyttösävy luomiväripaletiin, cachemire

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Sinun silmiesi tähden!

Yksityiskohdat

Tässäpä ympäristöystävällinen täyttöpakkaus Bohon luomiväripalettiin - täyttösävyjä suosimalla säästät sekä luontoa että rahaa.

Bohon luomivärit ovat tunnettuja korkeasta pigmenttisyydestään sekä pysyvyydestään. Voit käyttää luomivärejä sekä kuivalla että kostealla siveltimellä.

Boho Green on ranskalainen vallankumouksellinen kosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla eettisyys-ekologisuus-kuluttajaystävällinen hinta. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomulaatuisia raaka-aineita. Boho on värien iloittelua –ekologista ja eettistä ajattelua – ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin.

Boho Green tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan. Tuotteiden laaja värivalikoima mahdollistaa myös ammattimaisen käytön mm. hää- ja juhlaehostuksiin. Bohon pakkaukset ovat niin pitkälle kuin mahdollista pahvisia, lisäksi käytetään lasia ja saarnipuuta. Boho välttää ns. ylipakkaamista, tämän vuoksi tuotteet ovat ilman ulkopakkauksia/sellofaaneja.

Lisätiedot

  • EAN: 3760220172372
  • Ainesosat: INCI :

    MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), SQUALANE, ZEA MAYS (CORN) STARCH*, CI 77491 (IRON OXIDES), ZINC STEARATE, BENZYL ALCOHOL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL*, DEHYDROACETIC ACID

    * = luomulaatuinen ainesosa.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Luomiväripaletit, Luomivärit, Täyttöpakkaukset