Kynsilakka, tribu, VAO 37, 5 ml

Kynsilakka, tribu, VAO 37, 5 ml

Normaali hinta: 8,50 €

Special Price 7,23 €

( 1 446,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Virkeän vihreät kynnet herättää huomion!

Yksityiskohdat

Virkeän vihreän sävyinen vegaaninen kynsilakka – Tribu -sävy on 8 free kynsilakka, jossa ei ole hartsia.

Bohon kynsilakat ovat fiksumpi valinta luonnollisen kauneutesi tueksi: nämä lakat ovat sekä ekologisia että vegaanisia.

Bohon kynsilakoissa on käyteetty mm. puuvillaa, perunaa, maissia, kassavaa sekä vehnää.

Lasi on kierrätettävää, korkki on PEFC® sertifioitua saarnipuuta, joka saadaan kestävän kehityksen mukaan hoidetusta metsästä.

Jokaiseen kynsilakkapulloon on merkattu värikoodin alapuolelle kasviraaka-aineiden prosenttiosuus tuotteessa, tämä vaihtelee sävyittäin.

Boho Green on ranskalainen vallankumouksellinen kosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla eettisyys-ekologisuus-kuluttajaystävällinen hinta. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia #9- ja #10 -vapaita ja tuotteissa on paljon luomulaatuisia raaka-aineita.

Boho on värien iloittelua –ekologista ja eettistä ajattelua – ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin. Boho Green tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan. Tuotteiden laaja värivalikoima mahdollistaa myös ammattimaisen käytön mm. hää- ja juhlaehostuksiin. Bohon pakkaukset ovat niin pitkälle kuin mahdollista pahvisia, lisäksi käytetään lasia ja saarnipuuta. Boho välttää ns. ylipakkaamista, tämän vuoksi tuotteet ovat ilman ulkopakkauksia/sellofaaneja.

Lisätiedot

  • EAN: 3760220172044
  • Ainesosat: INCI VAO 37 : BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, CI 77499 BLACK IRON OXIDE, CI 77891 TITANIUM DIOXIDE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, CI 19140 YELLOW 5 LAKE, BENZOPHENONE-1, DIACETONE ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, PHOSPHORIC ACID,  ALUMINA, CI 77491 RED IRON OXIDE.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen