Kasvonaamiojauhe, Anti-pollution , 10 g

Kasvonaamiojauhe, Anti-pollution , 10 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Puhtaan ihon puolesta - ilmansaasteiden vaikutuksia vastaan!

Yksityiskohdat

Beauty Made Easy -sarjan veteen sekoitettava peel-off naamiojauheesta loihdittu mahtinaamio puhdistaa ilmansaasteet iholtasi suitsait sukkelaan!

Beauty Made Easy -naamiojauhe sopii oikein oivallisesti kaikille ihotyypeille. Veteen sekoitettava kasvonaamiojauhe puhdistaa ilmansaasteet iholtasi ja saa ihosi ihanaksi!

Beauty Made Easy -sarjan Anti-Pollution kasvonaamiojauheesta taiot tuoreen kasvonaamion itse! Tämä puhdistava peel-off kasvonaamio sisältää runsaasti tehokkaita, luonnollisesti ilmansaasteilta suojaavia aktiiviraaka-aineita, kuten algiinihappoa ja hiilijauhetta. Ilmansaasteet aiheuttavat ihon ennenaikaista ikääntymistä, epäpuhtauksien lisääntymistä, ja ne voivat myös ärsyttää ihoa ja kuivattaa sitä - Anti-Pollution kasvonaamio taistelee näitä kaikkia kauheuksia vastaan! Kurkkaa käyttövinkit niin saat tietää, miten sekoitat jauheesta tasaisen kasvonaamion. 

Beauty Made Easy -kasvonaamion tehoaineina temmeltävät:

- Chlorella on yksisoluinen levä, joka elää niin suolaisessa kuin makeassakin vedessä. Sen soluseinän rakenne ja koostumus poistavat saasteita, erityisesti raskasmetalleja, iholta. 
- Kasviperäinen aktiivihiili imee itseensä tehokkaasti kaasuja ja myrkkyjä, minkä takia se puhdistaa myrkylliset aineet iholta. 
- Valkoinen savi poistaa myrkkyjä ihon uloimmalta kerrokselta vaihtamalla ihon pinnalla olevat myrkyt ja epäpuhtaudet mineraalisuoliin.
- Ginseng-juurella on tasapainottavia ja stimuloivia ominaisuuksia, jotka edistävät ihon hyvinvointia.

Beauty Made Easy -kasvonaamion käyttö:

1. Kaada kasvonaamiojauhe kulhoon ja lisää 30 ml huoneenlämpöistä vettä (+20°C). Lisää kaikki vesi kerralla kulhoon, sekoita nopeasti ja voimakkaasti niin, että tahnasta tulee tasaisen pehmeää.
2. Levitä maski kasvoille välittömästi. TÄRKEÄÄ! Maski jähmettyy todella nopeasti.
3. Jätä maski kasvoille ainakin 15 minuutin ajaksi, ja anna vaikuttaa.
4. Poista maski vetämällä se pois iholta yhtenä kappaleena.

Ethän jätä naamiojauhetta perheen pikkuväen ulottuville. Vältä tuotteen joutumista silmiin ja testaa tuote ihoärsytysten varalta pienllä ihoalueella. Älä hengitä jauhetta - vaan tee siitä naamio ihanalle ihollesi! Tämä kasvonaamiojauhe on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön - ihan muut asiat sopivat popsittavaksi :)

Lisätiedot

  • EAN: 5712514011049
  • Ainesosat: INCI: Diatomaceous Earth, Algin, Calcium Sulfate, Bentonite, Charcoal Powder, Chlorella Vulgaris Powder, Tetrasodium Pyrophosphate, Kaolin, Zeolite, Cyamopsis Tetragonologa Gum, Panax Ginseng Root Powder
  • Alkuperämaa: Ei
  • Tuotetyyppi: Naamiot
  • Ominaisuudet: vegaaninen