Kasvonaamiojauhe, After party , 10 g

Kasvonaamiojauhe, After party , 10 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Elämää on vielä juhlankin jälkeen - nappaa Beauty Made Easy -sarjan After Party -saamio avuksesi!

Yksityiskohdat

Juhlat ovat ohi ja olo kuin olmilla? Ei mitään hätää: supersankarin viitta liehuten rientää apuusi Beauty Made Easy -sarjan After Party -kasvonaamiojauhe. Tämä väsynyttä ihoa elvyttävä ja rentouttava kasvonaamio tekee taikojaan huonommallakin hetkellä. Sekoittele siis tästä jauheesta kasvonaamio ja riennä rohkeasti parempaan päin!

Beauty Made Easy -sarjan After Party -kasvonaamiojauheesta luot käsen käänteessä tuoreen kasvonaamion ihan itse! After Party -mahtinaamio elvyttää ja rentouttaa väsähtänyttäkin ihoa. Tästä naamiojauheesta loihdittu kasvonaamio palauttaa ihollesi elinvoiman ja terveen hehkun, raikkauden ja pehmeyden. Saa aikaan suorastaan säteilevät kasvot - ja auttaa painamaan läpi harmaan kiven!

Sekoita kasvonaamiojauhe veteen, niin saat aikaan pehmeän tahnamaisen naamion, joka tuntuu ihanalta iholle levitettynä. Käytä vaikka juhlien jälkeen rentoutuessasi! 

Beauty Made Easy -sarjan After Party-naamiojauheen tehoaineina temmeltää kurpitsa!  Kurpitsa sisältää yli 92% vettä. Siksi se on erinomaisen kosteuttava vihannes. Se auttaa palauttamaan sopivan kosteustasapainon iholle, ja kurpitsan hedelmäliha sisältää runsaasti A-vitamiinia - tehokasta antioksidanttia. Kurpitsasta saakin runsaasti beetakaroteenejä, jotka ehostavat ihon pintaa: ne parantavat ihon tervettä hehkua, raikkautta ja pehmeyttä.

Beauty Made Easy -kasvonaamion käyttö:

1. Kaada kasvonaamiojauhe kulhoon ja lisää 30 ml huoneenlämpöistä vettä (+20°C). Lisää kaikki vesi kerralla kulhoon, sekoita nopeasti ja voimakkaasti niin, että tahnasta tulee tasaisen pehmeää.
2. Levitä maski kasvoille välittömästi. TÄRKEÄÄ! Maski jähmettyy todella nopeasti.
3. Jätä maski kasvoille ainakin 15 minuutin ajaksi, ja anna vaikuttaa.
4. Poista maski vetämällä se pois iholta yhtenä kappaleena.

Ethän jätä naamiojauhetta perheen pikkuväen ulottuville. Vältä tuotteen joutumista silmiin ja testaa tuote ihoärsytysten varalta pienllä ihoalueella. Älä hengitä jauhetta - vaan tee siitä naamio ihanalle ihollesi! Tämä kasvonaamiojauhe on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön - ihan muut asiat sopivat popsittavaksi :)

Lisätiedot

  • EAN: 5712514011025
  • Ainesosat: INCI: Talc, Glucose, Algin, Calcium Sulfate, Tetrasodium Pyrophosphate, Ci 15985, Cucurbita Maxima Fruit Extract, Zea Mays (Corn) Starch, Hydrolyzed Corn Starch, Magnesium Oxide, Ci 77492, Ci 77491, Ci 77499, Lecithin.
  • Alkuperämaa: Ei
  • Tuotetyyppi: Naamiot
  • Ominaisuudet: vegaaninen