Ihoöljyt

Luonnonkosmetiikan seerumit ja ihoöljyt hoitavat ihoasi luonnon omin keinoin!

Ruohonjuuressa myymme vain sertifiotua luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteemme ovat ystävällisiä niin iholle kuin ympäristöllekin.

Ruohonjuuren verkkokaupasta löydät suositut, laadukkaat seerumit ja ihoöljyt tunnetuilta merkeiltä kuten Frantsila,  Flow Kosmetiikka, Evolve Organic Beauty, Whamisa,  Dr. Hauschka, Weleda, Madara ja lukuisat muut merkit. Seerumeiden best seller-hittituote on erityisesti Evolve-sarjan Hyaluronihapposeerumi, joka tuo kahmalokaupalla eloa ja kimmoisuutta iholle! 

Mitään Ruohonjuuren kosmetiikkatuotteista eikä niiden ainesosista ole testattu eläimillä. Luonnonkosmetiikan valmistuksessa suositaan luonnonmukaisia raaka-aineita, joiden alkuperä pystytään jäljittämään. Kasviperäisissä raaka-aineissa suositaan sertifioitua luomulaatua. Uhanalaisia kasveja ei käytetä. Geenimuunneltujen raaka-aineiden käyttö on kielletty. Mineraalipitoisten raaka-aineiden hankkiminen ei saa tuhota maisemaa tai saastuttaa ympäristöä. Synteettisten hajusteiden, öljyjen, rasvojen ja väriaineiden käyttö on kielletty. Kiellettyjä ovat myös silikonit sekä mineraaliöljyt, esim. parafiini ja vaseliini. Eläinrasvat ja proteiinit, esim. ihra, tali ja eläinkollageenit eivät ole sallittuja.

Luonnonkosmetiikka on kauneutta pintaa syvemmältä - kauneutta, joka ei loukkaa kedon kukkia. Luonnonkosmetiikka on luonnon viisautta ja voimaa. Lue blogistamme, miksi sertifioitu luonnonkosmetiikka on fiksu valinta >>

 

137 Tuotetta

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6