Divine face oil, 25 ml

Divine face oil, 25 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Taivaallinen kasvoöljy kohentaa väsynyttä ja stressaantunutta ihoa!

Yksityiskohdat

Ravinnerikas kasvoöljy buustaa kollageenin tuotantoa ja auttaa vähentämään hienojen juonteiden, pigmenttiläiskien ja arpien syntyä. Ruusunmarjaöljyn välttämättömät rasvahapot sekä korkeat A- ja C-vitamiinipitoisuudet osallistuvat taisteluun hälventämään jo näkyviä arpia ja ryppyjä. Kokeile ja totea teho!

Tieteellisesti todistettu stimuloivan kollageenin tuotantoa ihmisen ihosoluissa jopa 51%.

Kauneuden elementit:

Avocadoöljy – Ravinnerikas öljy kosteuttaa ihoa ja buustaa kollageenin tuotantoa, jolloin iho pysyy joustavana ja kimmoisana.

Ruusunmarjaöljy – Auttaa hälventämään arpia ja ryppyjä luontaisesti korkean välttämättömien rasvahappopitoisuutensa myötä.

Macadamiaöljy – Sisältää huikeat 22% palmitoleiinia, tärkeää rasvahappoa, jonka pitoisuus vähenee ihon vanhetessa.

Käyttö:

Hiero hellästi kasvoille ja kaulalle ylöspäin suuntautuvin liikkein. Kiinnitä erityistä huomiota epäpuhtauksiin, hienoihin juonteisiin, auringon vahingoittamiin alueisiin ja arpiin. Käytä seerumin jälkeen, mutta ennen omaa Antipodes suosikkikasvovoidettasi tehostaaksesi ravitsevaa vaikutusta. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle ja sekaiholle. Sopii vegaaneille.

Sertifikaatit:

Asure Quality
UK Vegetarian Society
BioGro luomusertifikaatti
Kierrätettävä lasipullo. 100% biohajoava pahvipakkaus.

Lisätiedot

  • EAN: 0000094184006,94184006
  • Ainesosat: Inci: Persea gratissima (avocado oil*), macadamia ternifolia (macadamia nut oil*), buxus chinensis (jojoba oil*), rosa canina (Rosehip oil*), tocopherol (Vitamin E), essential oil fragrances of sweet orange & jasmine: benzyl benzoate†, benzyl salicylate†, citronellol†, d-limonene†, farnesol† † Component of essential oil
  • Alkuperämaa: Uusi-Seelanti
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen