Geisha Shaver Beauty Box - pakkaus

Geisha Shaver Beauty Box - pakkaus
49,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Geisha Shaver Beauty Box - pakkauksessa on kaikki tarpeellinen miellyttävään karvanpoistoon!

Yksityiskohdat

Lahjapakkaus sisältää  butterfly-mallin Geisha shaverin, Geisha shaving -ihoöljyn ja ruusuntuoksuinen sheivaussaippuan.

Tässäpä siis kaikki tarvittava miellyttävään karvanpoistoon!

Pakkauksen sisältö:
- Geisha Shaver Butterfly-malli x 1 kpl
- Geisha Shave Soap Ruusu, 80g x 1 kpl
- Geisha Shaving Oil, 50ml x 1 kpl

GEISHA SHAVER

Geisha Shaver päihittää kertakäyttöiset karvanpoistovehkeet 6-0! Kohta ei ole enää karvoihin katsominen, kun zero waste -henkinen Geisha Shaver antaa kyytiä ihokarvoille ihan käden käänteessä!

Tyylikäs ja fiksu Geisha shaver on ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille sheivausvehkeille. Karvat saat siis kaikkoamaan ilman turhaa ja luontoa kuormittavaa muovijätettä. Geisha Shaverin avulla ajat karvat iholtasi tehokkaasti, ekologisesti ja hellävaraisesti ihoasi rahtustakaan ärsyttämättä. 

Tuote on tehty Zinc Alloysta, mikä on korroosion kestävää ja ruostumatonta. Tämä materiaali on myös kevyempää verrattuna ruostumattomaan teräkseen. Pakkauksen mukana tulee viisi vaihtoterää ja niiden loputtua voi lisäteriä ostaa Ruohonjuuresta. Käytetyt vaihtoterät voi viedä metallikierrätykseen.

Geisha shaverin terät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Huomaathan kuitenkin, että myös ruostumaton teräs ruostuu, jos sen jättää peilikaappiin märkänä. Suosittelemme siis kuivaamaan varovaisesti terän käytön jälkeen.

Tässä geisha shaverin butterfly-höylässä terä vaihdetaan ruuvaamalla varren alaosaa, jolloin höylän hattuosa avautuu kuin perhosen siivet konsanaan.

Shaverin kuvioitu varsi antaa hyvän pidon. Geisha Shaverin avulla ajat karvat iholtasi tehokkaasti, ekologisesti ja hellävaraisesti ihoasi rahtustakaan ärsyttämättä. 

GEISHA SHAVING OIL -IHOÖLJY

Geisha Shaving Oil tekee ihokarvanpoistosta miellyttävämpää! Geisha Shaving Oil -ihoöljy luonnollinen ja vegaaninen valinta ihokarvanpoiston avuksi.

Geisha Shaving Oil tekee karvanpoistosta sujuvaa ja miellyttävää: karvat saat kaikkoamaan käden käänteessä tätä öljyä ja zero waste -henkistä Geisha Shaveriä hyödynnellen. Oivallinen sheivausöljy valmistelee ihokarvat sellaisiksi, ettei höylääminen jätä jälkeensä ärsytystä, näppyjä tai kutinaa.

Geisha Shaving Oil -ihoöljyn käyttö:
Levitä Geisha -sheivausöljy iholle kymmenisen minuuttia ennen sheivaamista. Ihöljyn tehdessä taikojaan eli vaikuttaessa ihokarvat pehmenevät ja ihosta tulee liukas,. Tämän ansiosta höylä luistaa vaivatta iholla eikä herkkäkään hipiä käsittelystä ärsyynny.

SHEIVAUSSAIPPUA

Ruusuntuoksuinen sheivaussaippua valmistelee lempeästi ihon karvanpoistoa varten pehmentämällä karvoja ja tekemällä ihosta liukkaan. Ylellisen tuntuisen mahtisaippuan käytön jälkeen höylä luistaa hyvin iholla. Näin vältyt käteväsri punaisilta näpyiltä ja muilta ihoärsytyksiltä. Unelmaisen pehmeän koostumuksensa ansiosta saippuaa voi varsin vaivattomasi myös vaahdottaa kosteiden käsien välissä. Levitä näin aikaansaatu vaahto sheivattavalle kohdalle ja nauti miellyttävämmästä karvanpoistokokemuksesta!  Saippua sopii mainiosti käyettäväksi ihan koko kropan karvanpoistoon! 

Geisha shaverin kaveriksi suunniteltu sheivaussaippua on ympäristöystävällinen vaihtoehto verrattuna sheivausvaahtoihin, joita useinkin myydään luontoa kuluttavissa ponnepulloissa (sellaisia toki ei Ruohonjuuressa ole kaupan).

Geisha-sheivaussaippua on valmistettu käsityönä Suomessa.

Lisätiedot

  • EAN: 6430062923902
  • Ainesosat:

    Geisha Shave Soap Ruusu (sheivaussaippua): Potassium Stearate, Potassium Cocoate, Aqua, Glycerin, Potassium Butyrospermum Parkii Butterate, Potassium Cacao Butterate, Pelargonium Graveolens, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool. Geisha Shaving Oil: Simmondsia chinensis seed oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Cucurbita pepo oil, Tocopherol, Parfum

    Geisha shaving Oil: Simmondsia chinensis seed oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Cucurbita pepo oil, Tocopherol, Parfum

  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Lahjapakkaukset
  • Ominaisuudet: vegaaninen