Huulivoide, Everon, 4 g

Huulivoide, Everon, 4 g
6,95 €
( 1 737,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Herkkien huulten suoja, myös pakkasella.

"Talven pelastaja on Weledan Everon-huulirasva, ainoa mikä toimii mulle (olen testannut KAIKKI!). Varsinkin näin kylmällä kun tuppaa huulet ja nenän alusta kuivumaan niin Everon auttaa. Se ei aiheuta huulirasvariippuvuutta eikä voidetta tarvitse lisäillä puolen tunnin välein. Ihmeitä tekevä huulivoide: ja huulet kiittävät! (Toimii myös huulipunan alle."

- Reetta

Yksityiskohdat

Tehokas apu rohtuneillekin huulille.

Käytä näin: Sivele voidetta huulille tarpeen mukaan, myös huulipunan alle. Everon -huulivoide jättää huulille himmeän, luonnollisen pinnan, joka hoitaa ja suojaa ihoa.

Everon -huulivoide edesauttaa ahavoituneiden ja kuivien huulten paranemista. Se on miellyttävän makuinen. Myös ärsyyntyneiden kyynelkanavien ja nenän alueen haavojen hoitoon. Sisältää kasvipohjaisia vahoja ja tuoksuu kevyesti ruusulta ja vaniljalta. Ei sisällä synteettisiä auringonsuojafilttereitä, luonnollinen suojakerroin sk 4.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638088381
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Jojobaöljy, Mehiläisvaha, Sheavoi, Kandelillavaha, Damaskonruusuvaha, Karnaubavaha, Vaniljauute, Damaskonruusu-uute, Sitronelloli*, Bentsyylialkoholi*, Geranioli*, Sitraali*, Eugenoli*, Farnesoli* 
    * = Luonnollisista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Huulivoiteet
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka