Shampoopala rasvaisille hiuksille, Teepuu (Tea Tree), 120 g

Shampoopala rasvaisille hiuksille, Teepuu (Tea Tree), 120 g
13,95 €
( 116,25 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Rasvoittuvien hiusten rakastaja.
“Teepuu-shampoopala on suosikkini! Hiuslaatuni on perisuomalaisen surkea, ohut ja eloton. Lisäksi joudun pesemään tukan joka aamu, koska ohut hius rasvoittuu yön aikana tyynyä vasten niin nopeasti. Flow Kosmetiikan Teepuu-pala on ensimmäinen shampoo ikinä, joka on onnistunut pidentämään pesuväliä! Tätä kun käytän ei välttämättä tarvitsisi pestä kuin joka toinen päivä, mikä on minun tapauksessa jo melkoinen saavutus. Lisäksi palashampoolle ominaiseen tapaan tämä tuo hiuksiin ihmeellistä kuohkeutta ja kiiltoa, minkä ansiosta pipokaan ei pehkoa latista. Liiskaletti kiittää!” - Marita

Yksityiskohdat

Flow Cosmeticsin Teepuu-shampoopalassa on uudistettu koostumus ja testaa vaikka: se on tahmaamaton rasvoittuvan tukan ehta ekopesijä

Teepuu-shampoopala on Flow Cosmetics-shampoopaloista voimakkaimmin pesevä pala, joten se kannattaa valita jos joudut pesemään hiuksesi joka päivä tai joka toinen päivä siksi että hiuksesi rasvoittuvat. Jos peset hiuksesi muista syistä joka päivä (kuten liikunta ja hikoilu tai muotoilutuotteiden käyttö), sinulle riittää miedompikin pala, kuten vaikkapa Kehäkukka.

Teepuu-shampoopala sisältää talineritystä tasapainottavaa teepuuöljyä ja hiuspohjaa sekä ihoa puhdistavaa rosmariinia ja rasulsavea. Pala pesee puhtaaksi tehokkaasti ja pidentää pesukertojen väliä. Kokeile myös hiuspohjan ongelmille. Tämä pala on kokeilemisen arvoinen erityisesti, jos kärsit rasvaisesta hilseestä tai seborreasta.

Shampoopala ryhdistää hiuksia ja tekee ne ilmaviksi ja kiiltäviksi. Vaahdota palaa runsaasti suoraan märkiin hiuksiin, huuhtele lämpimällä vedellä. Toista pesu tarvittaessa.

Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen, se on tehty luomukasviöljyistä, – yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä. Ja mikä parasta; siitä ei jää muovipulloa jätteeksi! Reissuun lähtevän kannattaa pakata bagaaseihinsa tämä pahvinen paketti!


Vegaaninen.

FLOW COSMETICS ON SYNTYNYT UUDELLEEN!

Ruohonjuuren asiakkaiden suursuosikeiksi kivunneet, kotimaiset Flow Cosmeticsin tuotteet valmistetaan vankkumattomalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä yrityksen omassa pientehtaassa Riihimäellä. Flow Cosmeticsin valloittava valikoima koostuu aromaterapeuttisista, luonnonmukaisista kasvojen-, vartalon- ja hiustenhoitotuotteista. Flow Cosmetics-tuotteiden laadukkaat raaka-aineet ovat huolella valittuja, koostumukset tiiviitä ja riittoisia. Testaa ja tykästy toden teolla!

Brändin uudelleensyntymisen myötä Flow Cosmeticsin tuotteet keskittyvät entistä enemmän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Flow’lla uskotaan, että on täysin mahdollista nauttia luksuslaatuisista luonnonkosmetiikkatuotteista hyvällä omatunnolla. Tuotteiden sydän ja sielu ovat aromaterapeuttiset eteeriset öljyt. Uudistuksen myötä aromaterapian rinnalle nousevat uudet, innovatiiviset raaka-aineet, kiviterapia sekä chakroja hoitava ja tasapainottava tuotelinja. Kaikkien tuotteiden pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä, poltettavia tai mahdollisimman vähän jätettä tuottavia. Muovin käyttö pakkauksissa on minimoitu.

 

 • 100 % luonnolliset raaka-aineet ovat sertifioituja tai villinä kasvaneita, ei viherpesua.

 • Flow’lla suositaan suomalaisia, lähituotettuja raaka-aineita

 • Ympäristöystävälliset, tutkitusti tehokkaat ja innovatiiviset raaka-aineet

 • Kierrätettävät pakkaukset

 • Ei eläinkokeita 

 • Tavoitteena terapeuttiset tuotteet, jotka hoitavat kehon lisäksi mieltä

 • Ylpeästi suomalaista työtä

Lisätiedot

 • Ainesosat: "INCI: SODIUM COCOATE*, SODIUM SESAMESEEDATE*, GLYCERIN*, AQUA**, SODIUM CASTORATE*, MOROCCAN LAVA CLAY**, COCOS NUCIFERA OIL*, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF*, CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL*, LAVANDULA HYBRIDA FLOWER OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, LIMONENE***, LINALOOL*** * Villinä kasvanut tai sertifioitu luomuraaka-aine ** Ecocert- tai COSMOS-hyväksytty raaka-aine *** Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä"
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Palashampoot
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen