Amla-jauhe, 150 g

Amla-jauhe, 150 g
11,99 €
( 79,93 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Amla-jauhe on mykistävä monitoimijauhe: se sopii hiusten ja vartalon pesuun, kasvonaamioksi ja hiustenkin värjäykseen!

Yksityiskohdat

Paljon iloa yhdestä purnukasta: Khadin kehuja kerännyt Amla-jauhe on mojova monitoimijauhe. Amla-jauhe sopii oikein oivallisesti käytettäväksi mm. hiusten ja vartalon pesuun, kasvonaamioksi ja hiustenkin värjäykseen!

Khadin Amla-jauheen käyttö:

Hiuksille: sekoita haluttu määrä Amla-jauhetta lasikulhossa kuumaan veteen kunnes saat tasaisen, paksun seoksen. Anna sen tekeytyä yön yli tai vähintään kahdeksi tunniksi. Levitä seos kaikkialle hiuksiin ja hiuspohjaan ja anna vaikuttaa vähintään 15 minuutin ajan. Jos hiuksesi ovat rasvaiset ja likaiset, lisää vaikutusaikaa. Huuhtele seos hiuksista huolellisesti. Voit myös sekoittaa amla-jauheen sekaan Reetha-jauhetta.

Kasvoille: Sekoita yksi ruokalusikallinen amlaa ja sekoita se kädenlämpöiseen veteen. Levitä kaikkialle kasvoille ja anna vaikuttaa noin 10 minuutin ajan. Vaikutusajan päätyttyä hiero seosta hyvin hellävaraisesti iholla ja huuhtele. Suihkuta ruusuvettä kaikkialle kasvoillesi ja levitä iholle lopuksi öljy tai kosteusvoide. Amla kirkastaa kasvoja, syväpuhdistaa ja hoitaa ihotulehduksia. Sen korkea C-vitamiinipitoisuus auttaa supistamaan ihohuokosia. Voit käyttää amla-jauhetta myös vartalonaamiona tai sekoittaa sitä kylpyveteen.

Hiusten värjäys: Sekoita puolet amlaa ja hennaa kuumaan veteen. Tee tasainen seos, levitä kaikkialle hiuksiin ja anna vaikuttaa kahden tunnin ajan. Huuhtele huolellisesti mutta pese hiukset shampoolla aikaisintaan 24 tunnin kuluttua värjäyksestä.

Ainesosana tässä jauheessa on 100 % amla, ei mitään muita ainesosia. Vegaaninen valinta, ei eläinkokeita.

Lisätiedot

  • EAN: 8906020510258
  • Ainesosat:

    INCI: Emblica Officinalis (Organic Amla Powder)

  • Alkuperämaa: Saksa
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen