Kauratehohoito, 150 ml

Kauratehohoito, 150 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Kuvien ja vaurioituneen hiuslaadun tehohoitoaine!

Yksityiskohdat

Weledan kaura tehohoito on uudistava hoitotuote kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Hiuksilla ja viljoilla on paljon yhteneväisyyksiä; erityisesti rakenteeltaan, pinnaltaan ja kasvutavaltaan. Samoin kuten viljat kasvavat parhaiten hedelmällisessä maaperässä, tarvitsevat hiukset terveen hiuspohjan kasvaakseen vahvoiksi ja kiiltäviksi.

Vegaaninen.

Weleda hiustuotesarjat on kehitetty jokaisen hiustyypin erityisvaatimuksia ajatellen, tarjoten hiuspohjalle juuri sen mitä se tarvitsee – eikä mitään ylimääräistä. Kokonaisvaltaisten tuotekoostumustemme raaka-aineet edistävät tuotteen toimivuutta. Tuotteiden uniikit tuoksut tulevat tarkoin valituista, stimuloivista eteerisistä öljyistä jotka miellyttävät kaikkia aisteja. Weledan hiustuotteet elvyttävät hiuspohjan hellästi puhdistaen ja tehokkaasti hoitaen, tehden hiuksistasi luonnollisen kauniit.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638095594
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vesi, Setearyylialkoholi, Alkoholi, Glyseryylistearaattisitraatti, Glyseryylistearaatti, Behenyylialkoholi, Kaurauute, Isoamyylilauraatti, PCA-glyseryylioleaatti, Jojobaöljy, Sheavoi, Kookosöljy, Tyrniöljy, Karrageeniuute, Keto-orvokkiuute, Ksantaanikumi, Sitruunahappo, Arginiini, Hydrolysoitu vehnäproteiini, Aidot eteeriset öljyt*, Limoneeni*, Linalooli*, Sitronelloli*, Geranioli*, Kumariini* 
    * = Luonnollisista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Tehohoitoaineet
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen