Risiiniöljy, 100 ml

Risiiniöljy, 100 ml
24,90 €
( 249,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Risiiniöljyllä pidemmät ripset ja kiiltävät hiukset - ja partakin paremmin kasvamaan!

Yksityiskohdat

Risiiniöljy on monipuolinen ihmeöljy ihonhoitoon ja ripsien tuuhennukseen. Huikaisevan suosion saavuttaneella, kylmäpuristetulla risiiniöljyllä saat pitkät ja tuuheat ripset luonnollisesti - ihan ilman turhia kemikaaleja.

Tee näin: Levitä vanupuikolla risiiniöljyä ripsille iltaisin ja anna öljyhoidon vaikuttaa yön yli. Homma hoituu siis hurjan helposti - ja saat varmasti tuloksia aikaan säännöllisellä käytöllä!

Ripset kasvavat risiiniöljyhoidon ansiosta pidemmäksi ja tuuheampina. Risiiniöljy toimii ns. tehohoitona ripsillesi.

Luonnonkosmetiikkalaatuinen, täysin lisäaineeton risiiniöljy sisältää valtavasti ravitsevia ainesosia: rasvahappoja, E-vitamiinia sekä proteiinia, jotka saavat melkeinpä ihmeitä aikaan ripsilläsi!

Lisäksi tämä luonnonkosmetiikkasertifioitu risiiniöljy pehmittää kuivaa ja ärsyyntynyttä ihoa, vahvistaa kynsiä ja hiuksia sekä antaa hiuksille upeaa kiiltoa.

Perinteisesti ainutlaatuisen ravinteikkaan koostumuksen omaavaa risiiniöljyä on käytetty ulkoisesti myös hiusten kasvua parantamaan.

Antioksidantti- ja ravinnepitoinen risiiniöljy on myös antibakteerinen ja kosteuttava. Sopii erityisesti kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Puhdistaa, parantaa ja rauhoittaa.

Antaa paksuutta ja voimaa ripsille. Lisää puhtaalle iholle, ripsiin, hiuksiin tai kynsille.

Kokeile ja tykästy todenteolla!

Lisätiedot

  • EAN: 5060112865923
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta