Kasvovesi, 100 ml

Kasvovesi, 100 ml

Normaali hinta: 29,99 €

Special Price 26,95 €

( 269,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Normaalille ja kuivalle iholle.

"Minä rakastan Dr. Hauschkan kasvovettä, koska se rakastaa ihoani aamuin, illoin, pikaisesti keskellä päivää ja ihan milloin haluan. Ilman tätä ihanuutta en mielellään menisi mihinkään. Pullo kulkee aina käsilaukussani mukana. Nyt kun ihana kevät aurinkokin hieman virittelee ensimmäisiä ruskettavia säteitään on tuo taivaallinen kasvovesi ihoni ihastus ja rauhoittelee varsinkin päivän jälkeen nassuni uudistumaan unissaan."

- Tuulia

Yksityiskohdat

Dr. Hauschka -sarjan Kasvovesi elvyttää ihon luonnollisia toimintoja ja kosteudensitomiskykyä. Hamamelis ja masmalo antavat iholle elinvoimaa säilyttäen sen luonnollisen tasapainon.

Käyttö: Suihkuta kasvovettä kauttaaltaan kasvoille ja decolteelle aamuin illoin puhdistuksen jälkeen.

Vegaaninen.

Dr. Hauschka -ihohoitofilosofiassa aamuin sekä illoin, puhdistuksen jälkeen, käytetään vahvistavaa kasvovettä, joka sisältää lääkekasviuutteita. Uskomatonta on kuitenkin se, että öisin ei käytetä mitään voiteita, vaan hoidoksi riittävät kasvoveden sisältämät kasviuutteet.

Miehet voivat käyttää Kasvovettä parranajon jälkeen partaveden asemesta. Kasvovesi rauhoittaa ihoa ja ehkäisee tulehduksia.

Lisätiedot

  • EAN: 4020829005235,4020829337794
  • Ainesosat: Aqua, Anthyllis Vulneraria, Alcohol, Hamamelis Virginiana, Parfum, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*.* aidoista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Kasvovedet
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen