Kasvosaippua, rasvaiselle iholle, mustikka, 60 g

Kasvosaippua, rasvaiselle iholle, mustikka, 60 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Rasvaista ihoa pesevä ja hoitava valinta.

"Mahtava tuote. Paketissa jo valmiiksi, jos ostaa ystävälle lahjaksi! Ihana tuoksu ja iho kirkastuu silmissä. Luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan!"

- Saara

“Reissaajan luottokumppani ja kasvosienen erottamaton kaveri! Kun mukaan mahtuvat vain välttämättömimmät ja nesessäärissä tila on tiukoilla, pakkaamalla tämän rasvaisenkin ihon samalla lempeästi ja perusteellisesti puhdistavan palan et kanniskele turhaan vettä ympäriinsä. Loistotuote!”

- Annina

Yksityiskohdat

Rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle erityisesti kehitetty kotimainen luonnonsaippua. Antioksidanttinen ja vitamiinipitoinen pohjoisen mustikka ravitsee ja uudistaa ihoa. Vihreä savi poistaa ihosta epäpuhtauksia ja ylimääräistä rasvaa. Lesitiini kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Vegaaninen.

Vaahtoaa pehmeästi. Ei tee ihosta pintakuivaa. Huom. Pidä silmät suljettuina pesun aikana, saippua kirvelee silmiä.

Lisätiedot

  • Ainesosat: INCI: Sodium Cocoate *, Aqua, *, Sodium Shea Butterate*, Lecithin ( from sun flower)*, Montmorillonite, Vaccinium Myrtillus Seed Oil*, Titanium dioxide (CI77891), CI77007, Citrus Sinensis Peel Oil*, Cedrus Atlantica Wood Oil*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Mentha Piperita Oil*, Vaccinium Myrtillus Fruit Powder*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*. Limonene**, Linalool**.
    *Villinä kasvanut tai sertifioitu luomu raaka-aine.
    ** Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Palasaippuat
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen