Kasvosaippua, kuivalle iholle, puolukka, 60 g

Kasvosaippua, kuivalle iholle, puolukka, 60 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Kuivaa ihoa pesevä ja ravitseva saippua.

”Kasvosaippua, Puolukka on todella riittoisa, hellävarainen kasvosaippua kuivalle iholle. Lompakko ja kasvot kiittävät. ;)”

- Caroliina“Tämä on oikeastaan ainoa kosmetiikkatuoe jonka otan reissuun mukaan. Ei vie paljon tilaa, ei kuivata nassua, pesee tarpeen tullen myös tukan, kropan, vaatteet. On hellävarainen, simppeli, edullinen ja kotimainen tuote. Yksi lemppareistani! Käytän toki myös kotikäytössä naaman pesuun. Lähtee myös meikki! ”

- Sofia

Yksityiskohdat

Kuivalle ja normaalille iholle erityisesti kehitetty kotimainen luonnonsaippua. Arktisen puolukan hyödylliset rasvahapot ja kasvisterolit rauhoittavat ihoa ja yhdessä lesitiinin kanssa auttavat sitä säilyttämään kosteutensa. Vaaleanpunainen savi hoitaa ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti.

Vegaaninen.

Vaahtoaa pehmeästi. Ei kuivata ihoa. Huom. Pidä silmät suljettuina pesun aikana, saippua kirvelee silmiä. Muista säilyttää saippua alustalla, josta vesi pääsee pois.

Lisätiedot

  • Ainesosat: INCI: Sodium Cocoate *, Aqua, Sodium Shea Butterate*,Lecithin ( from sun flower)*, Montmorillonite, Vaccinium Vitis Idaea Seed Oil*, Titanium dioxide (CI7789), CI77007, Citrus Sinensis Peel Oil *, Lavandula Hybrida Oil*, Boswellia Carterii Oil*, Vaccinium Vitis Idaea Fruit Powder*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*. Limonene*, Linalool**, Geraniol**
    *Villinä kasvanut tai sertifioitu luomu raaka-aine.
    ** Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Palasaippuat
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen