Kasvoroller, musta onyx

Kasvoroller, musta onyx
49,50 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Ota tämä mainio kasvorolleri osaksi ihonhoitorutiiniasi!

Yksityiskohdat

Mainio kasvorolleri rentouttavaan kasvohierontaan - ihonhoitorutiinisi tueksi. Infinita GEM -sarjan vaikuttava, upeasta mustasta onyxistä valmistettu kasvorolleri on mitä mahtavin hemmottelutuote.

Kasvohieronta rentouttaa lihaksia ja tukee kasvojen verenkiertoa, mikä taas puolestaan auttaa ihoa toipumaan ja palautumaan ympäristön stressitekijöiltä. Kirkastaa ja tasoittaa. Kasvorollerin avulla voit vähentää turvotusta ja häivyttää silmäpusseja tai tummia silmänalusia. Parantaa ihon kimmoisuutta ja elastisuutta, sekä rauhoittaa herkkää ihoa. 

Käyttö kasvohieronnassa: Käytä kasvorolleria ihon puhdistuksen jälkeen kasvojen ja kaulan iholle. Voit levittää mieleistäsi kasvoöljyä tai -voidetta iholle ennen hierontaa. Käsittele kasvojen ihoa aina hellävaraisesti. Kasvorollerilla toisetaan liikettä, joka alkaa kasvojen keskiosasta ylös ja ulospäin - kohti ohimoa.  Kasvohierontaa voidaan toistaa päivittäin, muutama minuutti kerrallaan. Paina hierontalasta napakasti ihoa vasten, älä kuitenkaan venytä ihoa. 

Voit tehostaa rollerin turvotusta laskevaa vaikutusta laittamalla sen ennen hierontaa muutamaksi tunniksi jääkaappiin. Kasvorollerin voi puhdistaa pyyhkimällä sen kostealla pyyhkeellä. Huomioithan, että rollerissa käytetty kivi on luonnontuote, eli kiven väri, säröt ja luonteet voivat luontaisesti vaihdella.

Materiaali: Musta onyx ja ruostumaton teräs
Pituus: noin 15 cm

Lisätiedot

  • EAN: 6430034201427
  • Alkuperämaa: Kiina