Kasvonaamio, Villiruusu, 30 ml

Kasvonaamio, Villiruusu, 30 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Hoitaa ja ravitsee aikuista ihoa.

Yksityiskohdat

Tehokas hoitonaamio väsyneelle iholle. Naamio vaikuttaa ihoon tasapainottavasti ja auttaa väsynyttä ihoa siten, että sen luonnollinen rasva- ja kosteustasapaino palautuvat. Elvyttävä villiruusun siemenöljy ja malvauute tukevat ihon suojakerroksen luonnollista uusiutumista ja parantavat ihon kosteustasapainoa. Eteerinen ruusuöljy tuoksuu rauhoittavasti. Ihosta tulee elinvoimainen, sileä ja joustava.

Käyttö: Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle runsas kerros naamiota ja anna sen vaikuttaa 15 - 30 minuutin ajan. Voit tehostaa naamion vaikutusta lämpimällä ja kostealla hauteella, esim. pieni kasvopyyhe kuivaksi väännettynä sopii hyvin. Naamio ei kovetu eikä kiristy. Pyyhi iho kostealla vanulla, huuhtele haalealla vedellä. Voit jättää naamion myös yön ajaksi kasvoille, jolloin se toimii erityisen ravitsevana yövoiteena. Käytä naamiota päivittäisen ihonhoidon täydentäjänä 1-2 kertaa viikossa.

Villiruusu-tuotteet suojaavat, elvyttävät ja ravitsevat ihoa, jossa on jo ikääntymisen merkkejä, kuten ilmeryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Säännöllisen käytön aikana ihosta tulee elinvoimainen, joustava ja sileämpi.

Weleda-sarjan Villiruusu-linjan tuotteisiin käytettävä villiruusu kasvaa vapaana Chilen Andien karujen rinteiden sertifioiduilla keräilyalueilla. Villiruusu viihtyy hyvin viileillä ja sateisilla vuoristoseuduilla. Sen oksat ja versot ovat terävien piikkien peitossa. Se kukkii vaaleanpunaisin, valkoisin ja joskus keltaisin kukin.

Rosa Moschatan ruusunmarjan siemenistä puristetaan arvokasta öljyä. Myös kasvin kukkia ja lehtiä on kauan käytetty kansanlääketieteessä, ja Weledakin käyttää villiruusun lehtiuutetta joissain tuotteissaan.

Öljyssä on ainutlaatuinen yhdistelmä A- ja E-vitamiinia, olennaisia rasvahappoja ja antioksidantteja. Ne tukevat ihon luonnollista kosteuttamista ja uudistumista. Öljyä on perinteisesti käytetty estämään ja vähentämään arpikudosta ja pigmenttivirheitä ihossa.

Lisätiedot

  • Ainesosat: Vesi, persikankiviöljy, glyseriini, manteliöljy, alkoholi, villiruusun siemenöljy, rasvahappoglyseridi, hektoriitti, malvauute, savi, aidot eteeriset öljyt*, limonene*, linalool*, citronellol*, bentsyylialkoholi,*, geraniol*, citral*,eugenol*,farnesol*, ksantaani. *aidoista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Naamiot
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka