Kasvonaamio, spirulina, 100 g

Kasvonaamio, spirulina, 100 g
21,95 €
( 219,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu luonnonkosmetiikka vegaaninen
Kaunistusta ja kiinteytystä käden käänteessä!

Yksityiskohdat

Ihoa hellivä ja kirkastava kasvonaamio.

Jauhemainen kasvonaamio taikoo ihosi ihanaksi. Kärkiaineena kimmeltää ihoa uudistava ja heleyttävä spirulina leväjauhe! Naamio uudistaa ja kirkastaa ihoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita kiinteyttäen ihokudosta. Mukana oleva luonnon savi myös puhdistaa ihoa syvältä ja sen sisältämät mineraalit saavat kasvot puhkumaan elinvoimaa. Iho pehmenee ja kaunis kuulaus palautuu iholle. Maanmainio aikuiselle ja samealle iholle. Sopii myös rasvoittuvan ihon puhdistamiseen.

Käyttö: Sekoita 1-2 tl jauhetta veden kanssa tahnaksi. Levitä puhdistetulle kasvojen iholle ja tarvittaessa kaulan alueelle. Vältä silmien, suun ja huulten alueita. Anna vaikuttaa 10 - 15 minuuttia ja huuhtele huolellisesti vedellä. Kasvonaamiota voi käyttää kerran tai kahdesti viikossa. Riittää noin 40 käyttökertaan.

Testaa ja huomaa elävöittävä vaikutus!

Lisätiedot

  • EAN: 9120096510106
  • Ainesosat: Solum Fullonum (Fuller's Earth)**, Arthrospira Platensis Extract* (Spirulina), Emblica Officinalis Fruit Powder* (Amla), Laminaria Digitata Powder* (Brown alga), Calendula Officinalis Flower Extract* (Marigold), Chamomilla Recutita Flower Powder* (Chamomile). *sertifioitua luomua. **luonnollinen
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Naamiot, Spirulina
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu, luonnonkosmetiikka, vegaaninen