Käsivoide, citrus, 50 ml

Käsivoide, citrus, 50 ml
11,95 €
( 239,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Pirteän sitruunainen käsivoide


"Minun suosikki on Weledan Sitruskäsivoide - tuhdimpi voide jonka laitankin yleensä yötä vasten. Hoitaa erinomaisesti myös kynsinauhat."

- Niina"Ihanan kosteuttava ja piristävä tuoksu."

- Maimi

Yksityiskohdat

Piristävän sitruunantuoksuinen käsivoide, joka imeytyy tehokkaasti ihoon. Vaikuttavina ainesosina käytetty mm. rauhottavaa kamomillaa sekä tehokkaasti hoitavaa calendulaa. Tämä käsivoide on erityisesti tehty suojaksi kuiville ja karheille käsille.

Käyttö: lisää pieni määrä voidetta ja levitä tasaiseksi kevyesti hieromalla käsiä yhteen.

Weleda - kokonaisvaltaista vartalon ihon hoitoa. Kehon ihonhoito on tärkeää niin fyysisen kuin henkisen hyvinvoinnin vuoksi. Kehon pinta, iho, on suurin elimemme, ja se joutuu jatkuvan rasituksen ja kulutuksen kohteeksi.

Vaikka vaatteet suojaavat osaa ihosta, ei vaatteiden alla olevaa ihonpintaa kannata unohtaa. Se, mitä sivelemme ihollemme imeytyy pintaa syvemmälle suoraan verenkiertoomme. Weledan vartalon ihonhoidon tuotteet ovat luonnollisia, tehokkaita ja hyvää tekeviä, ihon omia toimintoja tukevia tuotteita.

Weledan silkkimäiset öljyt, pehmeän raikkaat emulsiot ja voiteet sekä miedosti pesevät suihkuaineet ja saippuat sekä vahvistavat että suojaavat ihoa.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638081306
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vesi, Manteliöljy, Lanoliini, Glyseroli, Hydrolysoitu mehiläisvaha, Keto-orvokkiuute, Karnaubavaha, Rosmariiniuute, Kamomillankukkauute, Kehäkukkauute, Sitruunankuoriöljy, Aidot eteeriset öljyt*, Limoneeni*, Linalooli*, Geranioli*, Sitraali* 
    * = Luonnollisista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Tanska
  • Tuotetyyppi: Käsivoide
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka