Karpalotäysmehu (karpalomehu), 350 ml

Karpalotäysmehu (karpalomehu), 350 ml
5,75 €
( 16,43 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta superfood vegaaninen
Todellinen terveysmehu!

"Kirpeänherkullinen mehu sopii laimennettuna ruokajuomaksikin. Ajoissa nautittuna karpalotäysmehu vaikuttaa suotuisasti myös virtsateiden hyvinvointiin. Täyttä tavaraa!”

- Saija, Helsinki

Yksityiskohdat

Kylmäpuristettu ja pastöroitu makeuttamaton kotimainen karpalotäysmehu Raitaniemen marjatilalta. Karpalomehu on kirpeä kulauteltava, joka terhakoittaa terveysvaikutuksillaan.

Karpalon on todettu edistävän virtsateiden terveyttä ja lisäävän kroppasi vastustuskykyä. Karpalo sisältää myös runsaasti antioksidantteja, jotka tukevat terveyttäsi varsin monipuolisesti.Raitaniemi on keskisuomalainen perheyritys, jonka toimintaperiaatteena on tuottaa marjoja ilman kemiallisia lannoitteita ja torjunta-aineita. Marjatila Raitaniemi on keskittynyt marjojen viljelyyn luonnonmukaisesti ja se jatkojalostaa marjatilan marjoista laadukkaita ja maukkaita mehuja sekä marjajauheita.

Tiedäthän myös sen, ettei kauneinkaan karpalotuote tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • EAN: 6420616471065
  • Ainesosat: Ainesosat: Karpalo (100%). Laimennettavaa.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hedelmä- ja marjamehut
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, superfood, vegaaninen