Karpalotäysmehu (karpalomehu), 500 ml

Karpalotäysmehu (karpalomehu), 500 ml
8,45 €
( 16,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Herkullinen, kotimainen karpalotäysmehu!

Yksityiskohdat

Tässäpä hyvinvointisin tueksi antioksidanttirikas pullollinen 100% kylmäpuristettua karpalotäysmehua, ei sisällä lisättyä sokeria eikä lisäaineita. Laimennetaan 1:9.

Karpalomehu on kirpeä kulauteltava, joka terhakoittaa terveysvaikutuksillaan.

Karpalon on todettu edistävän virtsateiden terveyttä ja lisäävän kroppasi vastustuskykyä. Karpalo sisältää myös runsaasti antioksidantteja, jotka tukevat terveyttäsi varsin monipuolisesti.

Greenfinn´sin tuore-kylmäpuristetut mehut sisältävät paljon terveysvaikutteista marjalihaa.

Greenfinn´sin tuotteet valmistetaan kylmäpuristamalla, nopeasti pastoroiden ja jäähdyttäen.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, ettei kauneinkaan karpalotuote tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430022484023
  • Ainesosat: Ainesosat: Karpalo (100%). Laimennettavaa

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hedelmä- ja marjamehut
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen