Karpaloglögi, 500 ml

Karpaloglögi, 500 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu
Herkullisen marjaisa ja mausteinen luomuglögi!

Yksityiskohdat

Suokarpaloglögi on maustettu kanelilla, kardemummalla, timjamilla sekä katajanmarjalla. Juoma saa tuoksunsa aidosta vaniljasta. Mehupohjainen glögi on lämmitystä vaille valmis juoma.

Valmistus:
Kuumenna glögi 60-70 C asteeseen ja nauti maukkaan mausteisesta talvisesta juomasta. Jos haulat "terästää" glögiä, suosittelemme lisäämään kuumaan glögiin 1-2 tl väkevää rommia lasillista kohti.

Karpalon on todettu edistävän virtsateiden terveyttä ja lisäävän vastustuskykyä. Karpalo sisältää myös runsaasti antioksidantteja, jotka tukevat terveyttäsi varsin monipuolisesti.


Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että mainioinkaan karpalokimara ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 4742824013700
  • Ainesosat: Ainesosat: Vesi, suokarpalomehu (24%), ruokosokeri, kaneli, kardemumma, timjami, bourbon vanilja, katajanmarjat.
  • Alkuperämaa: Viro
  • Tuotetyyppi: Glögi
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu