Karitevoi, 55 ml

Karitevoi, 55 ml
13,95 €
( 253,64 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Ihonhoidon monitaituri suojaa, kosteuttaa ja ravitsee.

"Sain Ruohonjuuresta ostamastani karitevoista avun vaikeaan atopiaan ja urtikariaan. Olin ostanut jo ennemmin kyseistä tuotetta tyttärelleni ja kokeillut sitä itse ja huomannut saavani apua pahaan ihottumaan. Nyt ostin uuden paketin itselleni ja sain ihottumani kuriin. Olen 53 -vuotias ja kärsinyt atopiasta lapsesta asti. Karitevoin ansiosta en ole enää tarvinnut kortisonivoidetta ollenkaan. Mahtava juttu!"

- Outi, Turku



"Koostumukseltaan pehmeä ja kuohkea, hyvin imeytyvä ja näppäränkokoinen! Kädet, kantapäät ja pakkasella poskiinkin."

- Elina

Yksityiskohdat

Frantsilan luomulaatuinen karitevoi kosteuttaa, uudistaa ihosoluja, korjaa vaurioita sekä suojaa pakkaselta ja tuulelta. Koko perheelle sopiva voide - asiakkaidemme suursuosikki!

Käyttötarkoitus:
Vitamiinirikas luomukaritevoi kosteuttaa, uudistaa ihosoluja, korjaa vaurioita sekä suojaa pakkaselta ja tuulelta. Se on erityisen suositeltava kuivalle, ikääntyvälle ja ärtyneelle iholle sekä allergisille ja lapsille. Karitevoi eli voipuun rasva (shea butter) on kasvin pähkinöistä puristettu rasva, joka sisältää runsaasti vitamiineja (A, E ja F) ja fytosteroleita.

Afrikkalaiset naiset ovat käyttäneet sitä kauneudenhoidossaan vuosisatoja. Se on suojannut heidän ihoaan niin auringonpaahtelta kuin tuulenkin ahavoittavalta vaikutukselta.

Afrikkalaiset naiset saavat tämän kasvin kautta myös lisäansiota itselleen, sillä pähkinät kerätään käsin ja käsitellään pääasiallisesti käsityönä, jolloin sen käyttö on eettisesti hyvin hyvä parantamaan naisten elinehtoja.

Karitevoita kannattaa muistaa suositella erityisesti henkilöille, jotka ovat allergisia sekä herkkiä myös aidoille kasviöljyille, eteerisille öljyille ja hellävaraisimmillekin säilöntäaineille. Karitevoita voidaan käyttää myös voiteiden kanssa yhdessä, jos halutaan lisätä esimerkiksi Frantsilan Kehäkukkavoiteen rasvaisuutta esim. atooppisen ihon hoidossa.

Säilytys:
Karitevoi säilyy hyvänä 2-3 vuotta. Jos se pääsee sulamaan tai jäätymään, se tulee rakeiseksi. Se ei kuitenkaan mene pilalle tästä, vaan kädessä se pehmiää taas normaaliin tapaan kädessä sekoitettaessa. Näin ollen karitevoita ei saa pitää yli 35 asteen lämmössä ja se täytyy myös suojata pakkaselta.

Käyttöohje:
Levitä hoidettavalle ihoalueelle aamuin illoin tai tarvittaessa.

Lisätiedot

  • EAN: 6416384070333
  • Ainesosat:
    Ainesosat / INCI:

    Butyrospermum parkii (kariteöljy, voipuun rasva – shea butter)*.

    * = Luomua
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Karitevoi